Naisteka foorumis ja kommentaariumis imestavad lugejad, kuidas täiskasvanud ei tule selle peale, et eeskuju on nakkav ning tormavad laste nähes pimesi autoteele.  Samuti ei pelga liiklusohtlikke manöövreid ette võtta juhid, kel lapsed autos. Vilkuva kollasega või juba süttinud punasega ristmikule sõitnud autosid on linnapildis näha rohkem kui küll.

Eile liiklejaid jälginud Delfi fotograaf nentis, et jalakäijad rikuvad liiklusseadust massiliselt. Kõige hullem on tema sõnul olukord Viru Keskuse-Kaubamaja-Estonia puiestee kolmnurgas. "Seal tundub, et rohelist tuld ootavad ainult lollid," ütles ta. Punase tulega teed ületama meelitab ka lähistel asuv trollipeatus. Trolli järele tormab ka imikuvankriga naisterahvas.

Lapsed rikuvad fotograafi sõnul liiklust üldjuhul harva. Eriti algklasside õpilased. Mida suuremad inimesed, seda rohkem rikkumisi.

Vaata, kuidas vanemad nii enda kui oma laste elu punase tulega üle tee joostes ohtu seavad!

Teisipäeva pärastlõunal Solarise keskuse ja Kaubamaja trollipeatuse juures ei pööranud jalakäijad fooris põlevale keelavale tulele suuremat tähelepanu, jooksid ummisjalu trolli peale

Punase tulega ei pelga ka autojuhid ristmikule välja sõita.