Meest vaevab väga haruldane haigus, n-ö pruulikoja sündroom (inglise keeles auto-brewery syndrome). Kui ta sööb süsivesikuterikkaid toite, saab tema kõhust pruulikoda, mis pruulib karbohüdraadid alkoholiks.

Enne kui mees selle haruldase diagnoosi sai, oli ta naine hakanud kahtlustama, et ta abikaasa on salajoodik ning otsis juba nende kodust peidetud pudeleid.

Aasta aega elas mees nii, et tihti pärast sööki ta tundis, et ta muutub vulgaarseks ja hakkab totakalt käituma, lisaks ärkas ta tihti öösel üles ja läks oksendama - aga ta ei saanud aru, millest see kõik tuleb.

Hessi naine oli täiesti endast väljas, nii et ta isegi filmis salaja mehe käitumist. Naine väitis, et kui mees käitus nii, nagu ta oleks maani täis, siis tal tuli isegi suust alkoholilõhna, nii et naisel oli tõesti raske meest uskuda, kui see väitis, et ta ei joo.

Kui mees viimaks arstide poole pöördus, arvasid needki esialgu, et mees on alkohoolik. Kuid õnneks uuriti meest põhjalikumalt ja avastatigi haruldane haigus. Pruulikoja sündroom tähendab seda, et inimese kõhus paljuneb pärmseen ebatavaliselt kiiresti, mis muudab kõik süsivesikud, mida inimene tarbib, alkoholiks.

Nüüdseks võtab Hess seenevastast ravimit ja on rangel dieedil, nii et tema haigus on enam-vähem kontrolli all.

Allikas: Daily Mail