Inglismaal, Souhthamptonis kogunes kamp julgeid möödunud laupäeval spordisaali, et liigutada end treener Helen Smithi juhtimisel. Treening ise ei erinenud tavalisest: tehti nii kükke kui kõhulihaseid. Ainus, mis muutis selle eriliseks, oli asjaolu, et kõik osalised olid alasti. Vaid mõni üksik oli endale tossud jalga tõmmanud. Osaliste vanus jäi seejuures 33-70 eluaasta vahele.

Kuidas tekkis aga selline idee? Helen on olnud aastaid naturist ja usub, et inimene peaks armastama enda keha ja olema sellega kontaktis.

Alasti treenimise suurimaks plussiks peab ta seda, et inimesed saavad paremini jälgida, mida juhendaja enda kehaga täpsemalt teeb. Niimoodi on väiksem võimalus eksida: "Oletame, et ma olen toenglamangus, seljas lohvakad riided. Nõnda ei ju keegi, kuidas peaks enda keha hoidma." Suure plussina toob Helen välja ka selle, et pärast trenni ei pea mässama higiste riietega, vaid võib kohe duši alla lipsata. Mis võiks olla mugavam?

Muide, seda, et trennis tehakse midagi kahtlast, pole vaja karta. Kui kellelgi peakski mõni veidralt perversne mõte tekkima, palutakse tal lahkuda.

Allikas: Daily Mail