Laval esinevad järgemööda mustkunstnik Tom Pintson, Lotte koos Baleriini ja Väikese Rebasega, kohvriteatri meisternäitleja Heino Seljamaa ning klounid Piip ja Tuut.

Esinemiste vahepeal saavad kõige väiksemad festivalikülastajad ja lapseootel naised füsioterapeutide näpunäidete järgi võimelda, veidi suuremad lapsed leiavad endale aga tegevust Lelula mängunurgas või meisterdamis- ja joonistamisnurgas. Saalis on ka eri vanustes lastele mõeldud batuudid ning näomaalinguid teevad Lelula vabatahtlikud.

Kohal on fotograaf, kes teeb fotonurgas vahvaid perepilte, mida saab hiljem nupsu.ee-st endale alla laadida.

Tuntud tsirkuseartistide perekonnast päris Lembi Vaher õpetab žongleerimist, Lõvi Leo koos kahe politseinikuga räägib liikluskultuurist. Geenivaramu töötajad mängivad peredega põnevat mängu „Rästaoru moosiseiklus“, kus lihtsustatud kujul saab ettekujutuse, kuida mõjutab pärilikkuseaine DNA meie välimust ja olemust. Samas on võimalik end ka geenidoonoriks registreerida.

Festivalikülalised saavad jätta laste kärud ja vankrid valvega käruparklasse. Kui aga kõht tühjaks läheb, saab keha kinnitada nii suupistete kui ka soojade söökidega. Oma kaubaga on kohal ka Nupsu.ee e-poe mõned kaupmehed. Korraldajad paluvad meelde jätta, et nendega saab arveldada ainult sularahas.

Festivali korraldab Nupsu MTÜ, suurtoetaja on Tartu linn.