Lase vastupanu vabaks

Istu või seisa. Hinga aeglaselt ja sügavalt. Teadvusta endale, mida tunned. Kas oled avatud ja põnevil vastu võtma intuitiivset juhtimist või paned sellele vastu ja oled hirmul? Kui tunned tõrksust, kujutle, et hoiad käes tolmuimejat. Aseta selle otsak kohta, kus tunned vastupanu, ja kujutle, et tolmuimeja imeb sinu kehast välja kõik pinged, hirmu ja konfliktid. Jätka aeglast ja sügavat hingamist, lastes samal ajal raskusel ja tihedusel oma kehast minna.

Ütle: „Ürgne tervenemistarkus, palun lase mu kehast ja rakumälust vabaks vastupanu, pinged, hirm ja konfliktid. Ümbritse mind turvalisuse, toetuse ja enesekindluse energiaga ning luba mul astuda ühendusse kõrgeima, targima ja puhtaima allikaga. Tänan sind.”

Korda sõna „PUHAS”, kuni tunned end kergemalt.

Astu ühendusse oma südamega

Kui su süda on avatud, oled intuitiivsele juhtimisele palju vastuvõtlikum. Luba endal olla avatud. Hõõru käsi mõne sekundi vältel vastamisi ja kujutle, et käte vahel on ilus roosa valgusepall. Luba pallil kasvada. Keskendu eesmärgile olla avatud ja tundlik, et kuulata oma intuitsiooni. Nüüd pane käed südame kohale ja kujutle, kuidas roosa valgus liigub sinu südamesse, avab su südame silmad, kõrvad ja suu, nii et süda saab intuitiivseid sõnumeid vastu võtta ja sulle edasi anda.

Ütle: „Ürgne tervenemistarkus, palun ava mu südame kõrvad, et ta saaks kuulata minu intuitsiooni häält; ava mu südame silmad, et ta saaks näha tõde; anna mu südamele tagasi hääl, et ta saaks mulle edasi anda olulisi sõnumeid. Tänan sind.”

Korda sõna „PUHAS”, kuni tunned ennast kergemalt.

Töö päikesepõimikuga

Päikesepõimik on intuitsiooniga tugevalt seotud, seepärast on oluline teadvustada ja vabaks lasta kõik takistused, mis võivad seal tallel olla. Pane parem käsi oma päikesepõimiku ette, peopesa keha poole, ja liiguta seda päri- või vastupäeva (mõlemad suunad toimivad) eesmärgiga anda uut energiat ja laiendada päikesepõimikus asuvat energiakeskust. Hinga aeglaselt ja sügavalt kõhupiirkonda, teadvustades endale iga tunnet või energiat, mis päikesepõimikus asub.

Ütle: „Ürgne tervenemistarkus, palun lase vabaks kogu pinge, hirm, pettumus, tuimus ja kaitse, mis takistab mind ära tundmast intuitiivseid sõnumeid minu tunnetelt. Luba mul uuesti astuda ühendusse oma tunnetega, kuulata ja austada sügavaid arusaamisi ja juhtimist, mida tunded võivad anda. Tänan sind.”

Korda sõna „PUHAS”, kuni tunned ennast kergemalt.

Eemalda takistused oma kõrvadest

Kõrvad võtavad pidevalt vastu infot, mis mõjutab närvisüsteemi ja mida aju peab töötlema. Sageli on inimesed nii sügavalt mõjusfääris, et unustavad kuulata iseennast, sulgevad selle intuitiivse tee.
Pane käed kõrvadele. Häälestu neile ja teadvusta endale, kas sinu kõrvad on avatud ja puhtad või on neis korgid, mis ei lase sul sõnumeid kuulda ja kuulata. Kui tundub, et kõrvades on korgid, kujutle, kuidas sa need eest võtad ja lubad endal kuulata intuitiivseid sõnumeid ja juhatust tarkuse kõrgeimatest allikatest. Kujutle puhast sädelevat valgust, mis liigub läbi sinu kõrvade ja eemaldab sealt kogu tiheduse, emotsionaalsed soomused ja stressi.

Ütle: „Ürgne tervenemistarkus, palun luba mul avada kõrvad, et kuulata kõrgeimat võimalikku tarkust. Luba mul kuulata oma intuitsiooni ja järgida selle juhatust. Ma tahan nüüd kuulata, kuidas elada oma elu, järgides universumi ja mu enda ülimat hüve. Tänan sind.”

Korda sõna „PUHAS”, kuni tunned ennast kergemalt.

Ava kolmas silm

Kolmas silm võimaldab näha tavaelust väljapoole. See on üks võimalus omada intuitiivset väge. Pane parema käe sõrmed õrnalt kolmandale silmale, see asub lauba keskel, vasaku käe sõrmed tõsta kuklale. Kujutle silda nende kahe punkti vahel. Nüüd kujutle indigosinist valgust, mis voolab kolmandast silmast sisse ja liigub mööda silda, eemaldades kõik takistused, kahtlused, negatiivsed mustrid, mis takistavad sul vastu võtta selgeid pilte ja tervendavaid sõnumeid. Luba kogunenud raskel energial vabaneda ja väljuda kuklal asuvast punktist, kuhu sa sõrmed asetasid. Tee harjutust mitu korda.

Kui tunned, et see piirkond on puhas, kujutle indigosinist valgust sisenemas kuklast ja liikumas mööda silda lauba suunas, pannes kolmanda silma särama. Tee seda mitu korda. Kujutle, et indigosinine valgus kannab universumi ürgset tarkust ja toob sõnumeid, mis võivad sind ja teisi aidata. Anna endale luba need sõnumid vastu võtta.

Ütle: „Ürgne tervenemistarkus, palun ava mu kolmas silm kergelt ja sujuvalt, luba mul näha selgeid pilte, mis võivad aidata mul terveneda ja muuta iga valdkonda elus, kus on probleeme. Näita mulle, mida ma pean teadma, ja kui see on vajalik, aita mul aidata teisi, näita, mida nad peavad teadma, et ennast aidata. Anna mulle võime näha elu ürgset täiuslikkust ja seda, kuidas kõik on omavahel seotud. Ava mu silmad erakordsetele võimalustele, mida elu pakub, ja luba mul näha selget
juhatust. Luba mul elada oma elu ausalt, tõe ja innustusega. Tänan sind.”

Korda sõna „PUHAS”, kuni tunned ennast kergemalt.

Raamatuga saad pikemalt tutvuda Varraku lehel!