1. Tai näopeks

Taimaalt Bangkokist päri massöör Tata pakub San Franciscos kõikidele soovijatele huvitavat viisi kortsudest vabanemiseks ja pooride puhastamiseks. Asi algab näo näpistamisest ja lõppeb kerge näopeksuga. Protseduur maksab 350 dollarit.

2. Tagumikuvaakum

Pilt: Instagram

Praegu suuresti populaarsust koguv tagumikuvaakum tagab igale naisele unistuste seljataguse. Nimelt saab selle protseduuri abil pea iga kaunitar endale Kim Kardashianiliku ümara pepu. Lisaks tagumiku ümaraks venitamisele aitab see ka rasva põletada ning tselluliiti hävitada.

3. Linnukaka näomask

Me kõik teame, millise ilusa valge näonahaga kõik Jaapani Geishad ringi jalutavad. Selleks aga, et oma ilu säilitada, kasutavad need naised ööbikukakast tehtud kreemi. Soovijad saavad seda 180 dollari eest proovida — usutavasti paneb see näo särama ja teeb igavesti nooreks.

4. Uriini joomine

Paljudel meie hulgast ei ole uriiniga just mingit erilist sooja suhet. Suurimaks eesmärgiks on see lihtsalt oma kehast välja saada. Leidub aga neid, kes usuvad, et uriini joomine aitab haiguste — isegi vähi — vastu. Väidetavalt parim aeg uriini kogumiseks on just hommikuti. Arstid igatahes seda ei usu.

5. Nibutätoveering

Tänapäeval ei ole tätoveeringud midagi eriti märkimisväärset. Ilmselt on suurem vaateväärsus see inimene, kelle nahk nõelast puutumata on. Briti naised on aga asja uude äärmusesse viinud. Nimelt lasevad nad enda nibusid tätoveerida — seda selleks, et need tumedamad ja silmatorkavamad välja näeksid.

Allikas: Daily Mail, Listverse

Hea lugeja, avalda arvamust — kas tänapäeval on iluprotseduuridega juba üle piiri mindud?