Sa ei taha telefonile vastata
Mis teha, teinekord lihtsalt ei taha kellegagi rääkida või … Selle kindla inimesega, kes helistab mitu korda päevas. Sul on õigus olla valiv!

Millestki keeldumine
Räägitakse, et õige täiskasvanu peab päevas ütlema mitu korda “ei”. Kui sa tõesti ei taha midagi teha, olgu selleks sõbrannadega kinno minemine või kellegi “väikese” palve täitmine, siis ära tee seda. Ütle ei!

Sa ei taha pidutseda
Millegipärast arvavad kõik sõbrad, et kohe, kui saabub nädalavahetus, peab enda nina korralikult täis tõmbama. Sulle aga meeldib pigem kodus pikutada, lugeda või filme vaadata. See on täiesti normaalne, kui sa ei viitsi peolt peole kulgeda. Pidutsemine pole kohustuslik!

Sa ei kontrolli kogu aeg enda postkasti
… ega vasta sekundi jooksul igale sõnumile või kirjale. Kui keegi arvab, et peaksid end sellepärast kuidagi halvasti tundma, siis ta eksib. Sul on oma isiklik elu ja pidev Gmaili kontrollimine ei pea selle juurde kuuluma.

Sinu praegune elukoht
Sa elad enda vanematega, üksi või hoopis korterikaaslasega? Vahet pole! Ela, nagu heaks arvad. Kellelgi pole õigust sel teemal nokkida.

Sa oled vallaline
Jah, just. Kuigi iga kord, kui enda sugulastega kohtud, küsivad nad kõigepealt, kas oled juba kellegi leidnud, või “kas kell juba tiksub”. Kui sa tahad olla vallaline, siis ole seda.

Su poliitiline vaade
Oled liberaal või patrioot? See on sinu enda otsus. Kui sa seda kellelegi peale ei suru, pole ühtegi põhjust, miks peaks keegi sinu arusaamasid kritiseerima.

Allikas: All Women's Talk