Minu isiklik lemmik on ka pealkirjas välja toodud küsimus: „Kas nii ilusal tüdrukul on ka sama ilus nimi?“. Mida peaks üks naine selle peale vastama? Jah?

Palju ei jää alla ka töökaaslase kogemus ööklubist: „Sa oled nii ilus, kas ma tohin sulle midagi pakkuda?“ Pärast hetke passimist ja kokteili rüüpamist lausub mees uue pärli: „Sa oled ikka veel ilusam, kui ma algul vaatasin.“

Aastate tagune meeste meelissõnum sisaldas teksti, mis kõlas umbes nii: „Saatsin ingli su und kaitsma, kuid ta tuli tagasi, öeldes, et inglid üksteist ei valva.“ Võin üles lugeda päris mitmeid sõbrannasid, kes üks-ühele sama sõnumi said.

Kui eelmise näite puhul võib meestele isegi andestada ehk isikliku loovuse puudumist, siis töötasin kunagi koos ka ühe n-ö üle linna tuntud seelikukütiga, kes mõtles küll oma sõnumite sisu ise (ja väga originaalselt) välja, kuid ei piirdunud vaid ühe adressaadiga.

Lõbustasime end vahel sõbrannaga sellega, et vaatasime, kumb enne sms-i saab ja kas teksti ka natukenegi vastavalt saajale kohandatud on.

Aegumatud maiuspalad, millest mehed ei väsi, on jutud silmadest, millesse võiks lausa uppuda. (Korduvalt ja korduvalt seda kuuldes võiks rääkija pea küll vee alla suruda.) Lisaks ka laused a´la: „Mida selline kaunitar siin nii nukralt üksi teeb?“

Milliste läägete komplimentide või lähenemiskatsetega on mehed sinu tähelepanu püüdnud võita?