Mida rohkem, seda uhkem

Ma olen kaugsuhtes. Ütlesin emale, et sõidan poiss-sõbrale suveks külla ja ta oli sellega nõus. Rääkisin ka sellest, et külastame koos mõningaid tema sõpru, kes väga lahedad inimesed on. Ta pööras selle peale ringi ja pakkus, et läheb sel puhul poodi kondoomide järgi.

Elutarkus

Enne, kui abiellusin, soovitas mu vanaema mul mehega noorest peast võimalikult palju magada. Sest väidetavalt vanaduses tõmbub peenis krimpsu.

Vana koer, uued trikid

Mu ema pidas minuga selle vestluse ja selgitas, et keeldumine on parim rasedusvastane vahend. Seejärel ostis ta jäätise ja hakkas suuseksi nippe näitama. Väidetavalt olla see parem kui seks ise.

Suur ja valus

Mu vanaema võttis külmkapist kurgi ja ütles kõval häälel: “See on täpselt sama suur, see läheb su sisse ja teeb väga palju haiget!” Seejärel lõikas ta sellest samast kurgist võileivale viilud peale.

Riides on parem

Mu isa ütles, et seksides peab püksid jalas hoidma. Siis on kõige kindlam. See on kõik, mida mulle sellel teemal räägiti.

Ükski detail pole häbiväärne

Olin ainult paar kuud abielus olnud, kui mu ema tuli minuga seksist rääkima. Ta alustas sellest, et mu isa on voodis tõeline loom ja ainuke, millega ema nõus ei ole, on anaalseks. Ma ei suutnud midagi vastata.

Allikas: Women's Health Magazine

Hea lugeja, milline oli sinu seksivestlus vanematega? Kas see on naljakas või piinlik mälestus? Jäta oma lugu meile kommentaariumisse!