Tanja on inimene, kes on terve oma elu puudust kannatanud. Ta on pärit vaesest perekonnast, tal ei ole korralikku haridust ning töötab nüüd Pärnu Toimetulekukoolis koristajana, saades selle eest väga väikest palka.

Tanja kahetoaline lapsepõlvekodu, kus ta tänaseni elab, oli räämas ja lagunenud. Kraanist tuli ainult külma vett ning neil polnud isegi vesiklosett, vaid pidid asjad ära ajama kuivkäimlas. Selles korteris tehti remonti viimati nõukaajal, kui Tanja ema veel elas. Ema suri, kui Tanja poeg oli veel pisike ning pärast seda läks naise olukord veelgi keerulisemaks ning miinimumpalga eest ei ole tal olnud võimalik oma elutingimusi parandada.

"Tanja on väga armas naine, aga ta tunneb end väga üksikuna. Ta poeg on väiksemana korduvalt küsinud, millal talle õde-või vend sünnib, kuid Tanja on olnud realist - ta on alati mõelnud, et kui ta ei suuda oma lastele paremaid elutingimusi pakkuda, siis on parem mitte sünnitada," räägib Timmer. Ka meest ei ole ta enda kõrvale soovinud just seetõttu, et pole olnud kindel, kas tema välja valitud mees oleks pojale sobiv isakandidaat. "Tanja on realist ning ta on alati mõelnud oma poja heaolule," ütleb Timmer.

"Kodutunde" meeskond tuli Tanjale appi tema naabrinaise palvel, kes ka ise Tanjat jõudumööda aidanud on. Korda tehti köök, ehitati duširuum ja korralik tualettruum ning vuntsiti natuke kenamaks ka esik. "Sel korral on hea näide - kui elamine on kole, võta värvipott kätte, värvi seinad üle ning kodu saabki kohe palju ilusamaks!" nendib Timmer.

"Kodutunne" on eetris täna kl 20.30 Kanal2`s.