Enne kui pihta hakkad:

  • viska katkised, kulunud ja välja veninud asjad lihtsalt minema — neid ei sobi kellelegi pakkuma minna
  • ära unusta, et trendidel on kombeks korduda — oled sa kindel, et tahad neist       diskopükstest loobuda?

1. Jaga sõbrannadele
Miski, mis on sind täiesti ära tüütanud, võib olla uus ja põnev su õe või mõne sõbranna jaoks. Pane kõik riided ühte suurde kuhja, kutsu sõbrannad koos veini ja suupistetega külla ja lase neil oma vanades hilpudes tuulata. 

2. Anneta heategevuseks
Kaltsukad ja erinevad heategevusorganisatsioonid võtavad rõõmuga vastu puhtaid ja hästi hoitud rõivaid, mida sa enam ise kanda ei soovi.

3. Ole keskkonnasõbralik
Nii nagu metalli, klaasi ja plastikut, töödeldakse ümber ka vanu kangaid. Leia endale lähim kogumispunkt ja vii vanad riided, mis liiga näotud, et neid enam kanda, hoopis ümbertöötlemisse.

4. Lõika endale kaltsud
Puuvillast ja linast kangast saab suurepäraselt kasutada kaltsuna põrandate ja kasvõi auto pesemisel, tolmu pühkimisel jne.

5. Tee käsitööd
Vanadest riietest saab teha kaltsunukke ja -loomi. Riidest saab nii keha kui "sisikonna", nööpidest silmad jne. Ole loominguline!

6. Müü maha
Üks variant on loomulikult oma vanad riided Internetti müüki panna - teenid pisut lisaraha ning ei pea kallilt ostetud asju niisama ära andma.

7. Vaheta välja

Koguge sõbrannadega kokku kõik hilbud, mida te enam endale ei soovi ja korraldage vahetuspidu. Vahetage või müüge omavahel riideid ja õhtu lõpuks on kõikide garderoobid värskendatud!

Kallis lugeja, mida sina tavaliselt vanade riietega teed?

Allikas: allwomenstalk.com