Positiivseteks muutusteks on vaja lahti lasta sellest, mis sind enam ei teeni. Öeldes jah kõigele uuele, saab vana ja kulunu asemele tulla see, mis teeb tõeliselt õnnelikuks.

Universumi, lõpliku tõelisust kirjeldab silp Aum. Om on puhas jaatus. On olemas selline vaimne seadus nagu vastupanuseadus: Universum ei tunnista ega kuule eitust. Sa saad selleks, mille vastu võitled. See millele osutad vastupanu, jääb sinu ellu püsima, röövides sinult eluenergiat.

Ei ole vaja tõrjuda ebaõnne ja vaesust. Selle aseme keskendu edu ja külluse ligitõmbamisele. Suuna oma tähelepanu positiivsetele asjadele ning loobu võitlemast negatiivse vastu. Kontrolli lõdvenemine võimaldab energial taas vabalt voolata.

Kõigest sellisest, millega oled enda sees kimpu jäänud, on võimalik vabaneda. Endale tuleb selle eest, et see sinu elus on andestada ja õppida seda eneses armastama. Siis saabub vabadus ja sinu energiad muutuvad antud teema suhtes neutraalseks. Muster, mis muidu tekitas reaktsiooni ja tõstis üles emotsiooni muutub lihtsalt selle teadvustamiseks.

Ise mäletan selgelt perioodi, kui läksin oma hirmudest muutuste ees läbi ja otsustasin kõigest mittetoimivast lahti lasta. Hakkasin kõikidele väljapakutud ideedele ja plaanidele “jaa” ütlema. Arutlemata, kas selleks jätkub vahendeid ja energiat. Taipasin, et otsus ise on see mis loeb. Juba jah ütlemine vabastab enamuse uskumusi, mis ei lase soovidel manifesteeruda. Leidsin jooksvalt võimalused, et kõike pakutavat täielikult protsessi nautides vastu võtta.

Kiiresti tekkis elu ja universumi vastu usaldus. Usalduse saabudes hakkasid juhtuma imelised kohtumised ja mu ellu saabus tõeline maagia ning rõõm. Jälgides teadlikult minuga toimuvat ja lastes elu voolavamaks, selgus huvitav tõsiasi, et kohati teab Universum kõige paremini, mis on mulle parim.

Rohkem sarnaseid teemasid leiad Taavi blogist http://rahuleidjad.wordpress.com/. Head lugemist!