Teatrifestiaval „Kuldne Mask Eestis 2010“ ja Forum Cinemas kinodekett teevad koostööd ja pakuvad kõigile teatrifestivali külalistele võimaluse saada sooduspiletiga Forum Cinemas kinodes Tallinna, Tartus ja Narvas toimuvatele London National Theatre’i Live hooaja 2010-2011 etendustele. Sooduspileteid NT Live ülekannetele saab osta Forum Cinemas kinode kassadest kuni 10. oktoobrini. Soodustuse saamiseks peab kino kassas ette näitama mõne selleaastase teatrifestivali etenduse pileti.

Teatrifestival „Kuldne Mask Eestis“ toimub juba kuuendat korda, tuues siinse publikuni viimaste aastate Venemaa parimaid teatritükke erinevatest teatrikunsti žanritest, mille raames on 1.-10. oktoobrini võimalik siinmail näha kuut parimat lavastust kuue erineva Venemaa teatri esituses.

Forum Cinemas kinodekette alustab teist ülekannetehooaega London National Thetre’i lavalt 14.oktoobril ja toob ekraanidele algava hooaja jooksul HD otsepildis kuus etendust, mille hulgas on nii draamaklassikat, uut algupärandit kui ka viimaste aastate üks populaarsemaid muusikale.

„Näha London National Theatre etenduste otseülekandeid Eestis on enneolematu võimalus ja kindlasti avardab tipp-kultuuri kättesaadavust, ka nendele inimestele, kes võib-olla ei sattu nii tihti teatrisse ja on pigem olnud enam kinovaatajad,“ rõhutas festivali „Kuldne Mask Eestis“ kommunikatsioonijuht Artur Rauhiainen. „Meie idee on harida publikut, pakkuda nendele ainult parimaid lavastusi, elamusi — seda põhimõtet on teatrifestival „Kuldne Mask Eestis“ püüdnud kõik need 6 aasta järgida. Seda enam, koostöö Forum Cinemas kinodega pakub meile väga suurt huvi ja peaks üha enam tooma noori ka meie festivali külastajate hulka. “