Inglise näitlejannal DANNIELLA WESTBROOKil kukkus aastatepikkuse kokaiinitarvitamise tagajärjel osa ninast küljest ära – ja nüüd plahvatas üks ta kunstrindadest, kirjutas tabloid The Sun.Aastaid ninasõõrmeid eraldava vaheseinata elanud endine “EastEndersi” staar sattus väga piinlikku olukorda, kui üks ta soolalahust sisaldavatest rinnaproteesidest nädalavahetusel üles ütles. Näitlejanna toimetati haiglasse.

See oli tal juba neljas kord rinnaoperatsioonil käia. Esimese rindade suurendamise operatsiooni tegi Danniella läbi kolm aastat tagasi, mil talle paigaldati sojaõliga täidetud proteesid. Need eemaldati, kui näitlejannal rinnavalud tekkisid. Teine paar kunstrindu – seekord silikoonist – paigaldati talle vahetult enne pulmi miljonär Kevin Jenkinsiga mullu detsembris.

Danniellal seisab lähiajal ees veel meditsiinilisi vintsutusi, kui ta võtab ette 20.000-naelase operatsiooni nina taastamiseks.

1999. aastal lasi endine “Rannavalve” staar PAMELA ANDERSON silikoonproteesid lekke pärast eemaldada. Teda hoiatati, et kui ta ei lase silikooni välja võtta, võib see tõsiselt kahjustada tema tervist.

Endisel Spice Girlil MEL B-l juhtus rindadega äpardus 2001. aastal, mil ta oli sunnitud lekkivad proteesid eemaldama. Ta pidi ühtlasi loobuma plaanitud telesaates osalemast, kui ta rinnad tõmbusid äkki kõvaks ja tükki.

Möödunud aastal pidi R&B diiva TONI BRAXTON püsima arstide nõudel laulmisest eemal, ei toibuda purunenud rinnaproteesi tagajärgedest.