Selleks, et abortide arvu vähendada, tuleb kõigepealt ennetada soovimatuid rasedusi. Ja soovimatute raseduste eest vastutavad ainult mehed. Kindlasti mõtlete nüüd, et rasestumiseks on ju kaht inimest vaja. Ongi, aga see käib ainult teadlike ja soovitud raseduste kohta.

Kõik soovimatud rasedused on meeste vastutustundetute ejakulatsioonide süü. Ei usu? Ma selgitan.

Naise füüsis on selline, et ta suudab rasestuda vaid umbes kahel päeval kuus. Ja seda vaid limiteeritud aastate jooksul. Umbes 24 aastat on naisel viljakat iga. Mees aga on viljakas 365 päeva aastas ja seda peaaegu elupäevade lõpuni. Kui sa ejakuleerid mitu korda päevas, suudaksid sa teoreetiliselt rasestada aastas üle tuhande naise.

Aga on ju olemas rasedusvastased vahendid? Kui naine ei taha rasedaks jääda, miks ta siis vastavaid vahendeid ei kasuta? Kui naine suudab välja mõelda, kuidas rasedust katkestada, suudab ta kindlasti seda ka ära hoida, eks? On ju head küsimused?

Moodsad rasedusvastased vahendid on ajaloo suurimad ja tänuväärsemad leiutised. Aga nad on jõhkrad, sest kõrvaltoimed on paljude naiste jaoks väga hirmsad. Koguni nii hirmsad, et kui maailmale tutvustati meeste antibeebipille, olid kõrvaltoimed nii koledad, et seda vahendit ei kiidetud heaks. Kuigi kõrvaltoimete nimekiri oli umbes kolmandik sellest, mis naiste antibeebipillidel.

Seda lugu võiks pikemalt rääkima jääda, aga ma toon lihtsalt välja selle, et meie ühiskonda ei huvita see, kas ja kui palju naised peavad füüsiliselt ja vaimselt kannatama - oluline on, et meeste jaoks oleks elu võimalikult lihtne.

Aga meestele on see muidugi hea uudis: hoolimata jõledatest korvaltoimetest on naised siiski valmis rasedusvastaseid vahendeid kasutama. Aga see nõuab pingutust: eriarstivisiiti ja palju raha, sest neid vahendeid käsimüügist ei saa.

Beebipille peab võtma iga päev regulaarselt - unustamiseks, eksimiseks või ootamatuteks muudatusteks varianti pole. Ja kõrvaltoimed võivad olla, nagu öeldud, jõhkrad.

Tahan öelda, et naistele mõeldud rasedusvastased vahendid ei ole lihtsad, odavad ega mugavad. Aga meestele on mõeldud ainult kondoom - saadaval iga kell igal pool, nad on soodsad, mugavad ja nende ostmiseks pole vaja retsepti. Nad on efektiivsed ja töötavad kohe, selsamal hetkel.

Mehed saavad hankida endale varu, et neil oleks kondoom alati olemas. Kondoom on nii palju mugavam ja lihtsam lahendus kui naistele mõeldud variandid. Lisaboonus: naistele väga meeldib, kui mehed kondoomi kasutavad, sest nad ei vähenda tundlikkust ega orgasmivõimekust, aga kaitsevad suguhaiguste eest. Parim osa on veel see, et pärast on nii palju lihtsam koristada - ei pea tualetti komberdama, sperma jalgevahelt tilkumas.

Nii et miks siis ikkagi esineb maailmas nii palju soovimatuid rasedusi? Miks siis mehed iga vahekorra ajal kondoomi ei kasuta? Tundub ju nii lihtne ja loogiline, kas pole?

Aa, meelde tuli. Meestele ei meeldi kondoomid. Mehed nõuavad kondoomita seksi. Pole ka vähe neid juhuseid, kus mees tõmbab seksi ajal kondoomi pealt, seda isegi naise teadmata ja nõusolekuta.

Miks nad seda teevad? Väidetavalt vähendab kondoom tundlikkust ja võtab naudingut vähemaks.

Niisiis. Mehed on valmis riskima sellega, et naine jääb rasedaks, mis võib osutuda suureks ohuks tema elule, sotsiaalsele staatusele, suhetele ja karjäärile, lihtsalt seetõttu, et nad saaksid minutikese-paar kogeda PISUT suuremat naudingut? Päriselt? Jah, päriselt.

Mida kondoom tundlikkusele tähendab? Kui maksimaalne mõnu on 10, siis kondoomiga seksides on see umbes 7-8? Ehk siis kondoomiga seks ei ole ebameeldiv ega naudinguvaba, lihtsalt pisut, hästi natukene vähem naudingurikas kui kondoomivaba seks. 10 asemel 8.

Rõhutan uuesti: mehed panevad meelega ja teadlikult naisi suurde ohtu ainult selleks, et kogeda minutikese vältel ainult hästi natuke rohkem mõnu.

Ja tuletan veel täielikele kondoomivastastele meelde, et alati on olemas väljatõmbamismeetod, mis ei ole küll 100% kindel, kuid siiski. Aga mehed ikkagi arvavad, et naise sisse ejakuleerida on pisut mõnusam kui end naise kõhu peale tühjendada. Nii et jälle jõuame sinna, et mehed leiavad, et hetkelise pisukese mõnu nimel on mõistlik riskida naise tervise, heaolu, karjääri ja suhetega.

Uskumatult häiriv on mõelda, et mehed on valmis selliseid valikuid tegema. Ausalt, ma ei ole nii vihane kui peaksin, sest tegelikult on meid kõiki treenitud juba sünnist saati arvama, et mehe nauding on tähtsaim asi maailmas.

Räägiksime veel pisut naudingust ja bioloogiast. Kas teadsid, et mees ei saa naist rasedaks teha ilma orgasmini jõudmata? Mis tähendab, et naise rasestamine on mehe jaoks väga meeldiv ja mõnus akt.

Aga kas teadsid, et naisel on orgasmita võimalik rasestuda? Naine võib jääda rasedaks ka vahekorrast, mis põhjustab talle traumat, valu ja hirmu. Küll aga suudab naine saada järjest mitmeid multiorgasme ilma meheta. Naise orgasmil ei ole raseduste ja fertiilsusega mitte miskit pistmist - kliitor ei tee lapsi, vaid on ehitatud ainult naisele naudingu pakkumiseks.

Pole tähtis, mitu orgasmi naine saab, need ei tee teda rasedaks. Ainult meeste orgasmil on rasestav mõju. Soovimatu rasedus tekib AINULT siis, kui mees vastutustundetult orgasmi saab.

See tähendab, et naine võib olla kõige litsakam lits maailmas, kes naudib terve öö ja päeva kestvaid orgasme, aga ilma ejakuleeriva meheta ta lapseootele ei jää.

Seksi nautivat naist ei saa võrdsustada soovimatu raseduse ja abordiga, sest, rõhutan veelkord: mees on see, kelle seemnepurskest on tingitud soovimatu rasedus ja abort.

Ja natuke vastutusest ka. Mehed ei tea, ei küsi ega tule isegi selle peale, et küsida, kas nad on naise rasedaks teinud. Nad ei seosta seksi laste saamisega. Sest mehele, kes on põhjustanud soovimatu raseduse, tagajärgi ju polegi!