1. Nad on head iseenda vastu

Head inimesed teavad, et kõigepealt peavad olema täidetud iseenda vajadused — ainult nii saab hoida endas seda positiivset energiat, mille abil olla lahke ja abivalmis teiste inimeste suhtes.

2. Nad on tänulikud

Nad on sügavalt tänulikud selle eest, mida elu neile on andnud ning õnnistavad iga väljakutset ja õppetundi. Neil on klaas alati pooltäis ja nad pingutavad, et sama lugu oleks ka neid ümbritsevate inimeste klaasidega.

3. Nad kuulavad

Nad kuulavad päriselt, mitte ei hakka teiste jutule kohe vahele segama ja õpetama. Nii tunneb teine inimene, et teda mõistetakse, austatakse ja tema juttu ei peeta tüütuks. Ning kõige tähtsam — teda ei mõistata hukka.

4. Nad on enesekindlad

Just enesekindlus on see, mis aitab teisi inimesi mõista ja mitte hukka mõista, sest ebakindel inimene otsib alati teiste käitumisest vigu, et ennast upitada ja paremini tunda. Suure südamega inimesed teavad, kes nad on ja soovivad oma enesekindlusega ka teisi inimesi nakatada.

5. Nad hoolivad tõeliselt

Head inimesed tahavad siiralt, et teisel läheks hästi. Nad küsivad alati, kuidas sul läheb ja kas su lähedastega on kõik korras. Ja sa tunned, et kui nad seda küsivad, ei ole see lihtsalt suusoojaks, vaid nad tõesti tahavad teada ja hoolivad.

6. Nad naeravad tihti

Head inimesed oskavad huumorit hinnata, aga nad ei tee nalja teiste inimese kulul, vaid lagistavad naerda elu absurdsuse ja naljakate situatsioonide üle. Ja loomulikult iseenda üle. Mõnikord polegi mures inimese aitamiseks rohkem vaja, kui ta naerma ajada.

Kas sina tunned selliseid inimesi? Kui vastus on jah, on sul vedanud — su ümber on hea seltskond.

Allikas: Your Tango