Sinu süda vajab sellist aega. Kohustuste täitmise, tähtaegade ning kiirustamise käigus kipume me paraku unustama, et ükski materiaalne väärtus ei suuda täita seda kaevu meie sees nii hästi, kui aeg mille endale kingime. Kuidas võtta aega enda jaoks?

Aeg on kingitus endale

Ütle kõigile kohustustele, töömurudele või tegemistele ei ja tee midagi ainult iseendaga. See on just kui aeg mängimiseks, milleks leiad iga nädal vähemalt paar tundi. Pea meeles, et lisaks sõpradele ja perekonnale vajad enda jäägitut tähelepanu ka sa ise.

Uus ja huvitav

Võta seda kingitust endale kui midagi, mis toidab sinu südant, mitte füüsilist keha. See inspireerib, pakkudes teistsugust elamust, kui igapäevane elu. Vaid nii saad oma kohustustest räsitud peale puhkust anda. Sinu keha, mis on harjunud pingutama, saab lõõgastuda ja end laadida. Ja sinu aktiivne meel, mis on ametis olukordade hindamise, analüüsi ja lahenduste otsimisega, saab hetkeks end välja lülitada. Tekib ruum. Ruum millelegi sellisele, mida päevatoimetuste ja tegemiste keskel pole.

Mängimise aeg

Tee eelkõige neid asju, mille jaoks sul tavaliselt aega pole. Eriti hea on, kui toidad selle käigus oma meeli — nii ärkab meie isiksuse sisemine sära. Mine näiteks fotonäitusele või kunstimuuseumisse. Meie ajus elab sisemine kunstnik, keda erinevad visuaalsed elamused inspireerivad.

Too oma ellu muusikat

Heli on meie kõige võimsam mõjutaja, sest muusika kannab vibratsiooni ja seda kuulates ühtlustub ka meie vibratsioon kuulatavaga. Loe rohkem: Muusika teeb hingele pai: kui õigesti kuulama õpid, siis suudad end ka tervendada

Puudutused on olulised

Puudutused on meile eluliselt vajalikud. Võta aeg, et minna näiteks spaasse mõnulema, luba endale üks mõnus massaaž või kasvõi lõõgastav vanniskäik, kui ülejäänud pere juba magab. Sinu keha vajab sellist hoolitsust regulaarselt, et olla tervisest pakatav ja säravalt ilus.

Tee midagi uut ja huvitavat

Mine loodusesse jalutama, uuri ja avasta kõiki taimi, puid ja ümbrust nagu väike laps. Proovi mingit uut treeningviisi: joogat, vabastavat tantsu või hoopis tennist.

Aeg iseendale om sama tähtis kui toit meie kehale, vaid nii saame olla terved ja rõõmsad. Tee iseendaga iga nädal vähemalt üks paaritunnine olemine, käik või kohtumine. Paku endale naudinguid ja uusi kogemusi ning märkad, kuidas need sind täidavad ja sisemist sära juurde annavad.

Naistekas korraldab koostöös Nitya ja Ninadiga nii kontserdi kui ka õpitoa, kus muusikud ja mantralauljad oma tarkuseid jagavad. Kui sa soovid neist osa saada, siis:

Mõlemale üritusele tulijaid kostitab omalt poolt ka 100-protsendiliselt looduslik RiRi kookosvesi. Hellitage oma keha ja hinge!