Jälgi märke!

Oled kinni ennasthävitavates käitumismustrites. Liigsöömine, liigne alkoholi joomine, liigne shoppamine. Ühesõnaga kõik see millega sa lähed ” üle võlli”, isegi liigne sprortimine, liigne mediteerimine või ületöötamine. Sa oled tasakaalust väljas ja püüad maha suruda oma emotsioone, tundeid, hirme või tegematajätmisi. Sa oled kuskil ignoreerinud oma tõelisi vajadusi. Mõtle, mida sa püüad peita, kinni mätsida, alla suruda, mida sa ei taha endale tunnistada?

Universumiga sünkroonis. Kes meist ei oleks nautinud neid perioode, kui kõik läheb justkui lepase reega. Igas fooris põleb roheline tuli, kõik parkimiskohad on sinu. Kohtud õigel ajal õigete inmestega, su silma ette satub täpselt vajalik raamat, mis muudab su elu, kuuled laulu mille sõnumist saad aru vaid sina, satud minema reisile just siis kui pakutakse viimane reis poole hinnaga ja nii edasi. Need on sinu jaoks justkui märgid, et oled õigel teel ja sa tead, et kui sa lähtud oma soovides hinge vajadustest, siis kogu universum aitab sulle salamisi kaasa ja näitab sulle teed igal sammul.

Universum saadab sulle märke ka siis kui sa ei ole õigel teel. Sa proovid saada tööle oma unistuste töökohta kuid saatus näikse sulle vingerpussi mängivat ja sulgeb su ees kõik uksed. Sa näed kõvasti vaeva, teed kõvasti tööd aga loodetud tulemusest on asi kaugel. Sa oled valel ajal vales kohas ning roheliste tulede asemel ootavad sind hoopis parkimistrahvid. Vahest tuleb osata lihtsalt loobuda asjadest, mis tunduvad nii õiged ja head. Võibolla on need soovid juhitud su kavala ego poolt ja vahest ei pruugi see olla lihtsalt sinu tee.

Sinu kodu on täielik seapesa või siis vastupidi piinlikult puhas. Öeldakse, et kodu võib inimese kohta paljugi rääkida. Segamini tuba näitab seda, et ka su elus on kõik segamini ja pillapalla. Võibolla on fengshui paigast ära ja sa oled ka ise tasakaalust väljas. Piinlikult puhas kodu on aga märk raisatud elust. Kas sa teed ikka seda, mida tulid siia maailma tegema?

Hirm varitseb sind iga nurga taga. Sa kardad ja muretsed iga asja pärast. Kord kardad kaotada tööd, kord kardad, et jääd haigeks. Mida rohlem sa kardad, seda rohkem hirmu juurde tekib. Lõpuks mässib hirm su üleni endasse, niiet sa blokeerid oma elujõu ja võtad endalt võimaluse elada elu, mis sind õnnelikuks teeks, võtad endalt võimaluse käija oma teed.

Keha on kroonilises pingeseisundis. Paljud inimesed on nii pinges, et ei oskagi enam lõdvestuda. Keha talletab meie allasurutud emotsioonid, muutes keha kangeks ja paindumatuks. Kas sa sunnid end liigselt tagant? Kui oled õigel teel, siis sa oled lõdvestunud ja rahulik ja su õlad ja lõug ei ole krampis, sa oled painduv ja kerge. Sinu tegemised pakuvad sulle naudingut ja rõõmu ja sa teeksid oma tööd ka siis kui keegi sulle selle eest raha ei maksaks.

Sa kannatad pidevalt haiguste käes. Vahest me lihtsalt kaldume oma teest nii tugevalt kõrvale ja ignoreerime täielikult oma hinge tõelisi vajadusi, et meie kehal ei jää lihtsalt mitte kui midagi muud üle, kui haigestuda ja sundida meid lõpuks ometi endile rohkem tähelepanu pöörama. Meie hing, vaim ja keha on omavahel seotud, kõik mida me mõtleme ja tunneme peegeldub ka meie kehas. Iga mõte ja tunne annab ajule signaali, mis omakorda annab signaali kindlale organile meie kehas. Seega meie keha ei valeta, iga haiguse taga on ka hingeline põhjus.

Meie keha navigeerib meid läbi elu ilma kompilkatsioonideta, kui elame oma elu teadlikult ja kuulame oma keha keelt.

Allikas: Kehakeel.ee