Veebilehe eesmärk on viia kokku kaunid sperma- ja munarakudoonorid ning tavalise välimusega inimesed, kes soovivad heade geenidega beebit.

„Esialgu kahtlesime, kas laiendada teenust ka mitte-ilusatele inimestele,“ avaldas portaali looja Robert Hintze väljaandele the Vancouver Sun. “Kuid kõik, kaasa arvatud koledad inimesed, tahavad sünnitada ilusaid lapsi ja meie, ilusad, ei tohiks oma geenide jagamisel kadedad olla,“ ütles ta.

Beautifulpeople.comil on üle 600,000 liikme 190 riigist. Liikmeks saamiseks tuleb kandidaadil laadida üles oma foto, et juba olemasolevad kasutajad saaksid hinnata kandidaadi välimust ning selle põhjal otsustada, kas kandidaat sobib nende seltskonda.

Kasutajatel palutakse hinnata uut tulijat, valides „Jah, kindlasti“, „Hmm, okei“, „Hmm, pigem mitte“, või „Kindlasti mitte“. Otsus langetatakse keskmise tulemuse põhjal. Väidetavalt pääseb kandideerimiskadalipust läbi vaid üks viiest ning möödunud aastal visati portaalist välja 5000 kasutajat, kes olid liiga palju kaalus juurde võtnud.

Allikas: www.telegraph.co.uk