Meie lugeja Kadi kirjutas enda ilunippide kohta nii:

Udusel ja jahedal sügishommikul on tegelikult oluliselt lihtsam särada, kui esmapilgul tundub. Erinevalt suvest, mil moes on just “naturaalne look” ja “vähem on rohkem”, annab sügisele lõuendile maalida palju dramaatilisemate ja julgemate pintslitõmmetega.

Alustuseks tuleb lisada silmadesse sära: kasuta silmade sisemistel nurkadel valget või teisi heledaid lauvärve ning välimistes nurkades tumedaid toone. Hoolitse selle eest, et näonahk oleks niisutatud. Viimast on võimalik saavutada nii kurgiviilu kui ka spetsiaalset kreemi kasutades. Nahka saab hoida ka sellega, et keera vesi pärast kuuma dušši korraks külma peale — see sulgeb poorid ja hoiab ära vistrikuid.

Võta eeskuju end ümbritsevatest värvidest: oranž, lilla, veini punane, tumeroheline ja -sinine jne. Vaata, kas su garderoobis leidub mõni suvega unustatud pluus või sall. Otsi välja ka oma ploomikarva huulepulk või poputa ennast ilusate uute kinnaste soetamisega. Oled selle ära teeninud!

Mina kannan ka sügisel väga palju oma uhkemaid ehteid, mille olen pidude jaoks kuhugi kõrvale pannud. Nad annavad nii tohutult enesekindlust ja sära kogu välimusele, et inimesed ei saa silmi ära.
Ja mis kõige tähtsam: naeratus lööb hetkega särama.