* Ma töötan baaridaamina ja saan klientidelt alati palju ilusaid komplimente. Kõige meeldejäävam aga oli see kui üks välismaalane hakkas pärima minult kas mõni mu esivanem on ehk kreeklane. Ma vastasin, et ei ole ja ma olen 100 % eestlane ning küsisin miks ta seda arvab? Noormees vastas mulle: "Te olete kaunis kui kreeka jumalanna!"

* Eelmisel aastal istusin ma trolli peale, et tööle sõita ja ma mäletan, et ma tundsin, et nii hästi. Tulin just õe juurest, sõin tema ja ta lastega hommikust ning minu meeleolu läks sellest veelgi paremaks. Ja nii kui ma trollile astusin panin tähele noort meesterahvast, kes vaatas mulle otsa ja naeratas. Ma naeratasin vastu ja läksin istuma. Ma usun, et olin ainuke, kes tolles ühistranspordis oli naeratus suul. Peaagu sihtkohas olles tuli toosama noormees minu juurde ja ütles: "Teate, ma lihtsalt pean teile ütlema, kui kaunis te välja näete. Kui ilusti te selle kevadise ilmaga kokku sobite!"

Mulle jääb tema emotsioon alatiseks meelde, sest see oli nii siiras ja armas. Tema silmad särasid mulle komplimenti öeldes ja kui kaunis see oli. Aitäh.

* Minul küll ei juhtunud see suvel - vähemasti mitte Eesti suvel. Vaid hoopis Egiptuses. Jalutasime mehega Egiptuse poodide vahet ja siis tuli üks noormees meie juurde jutuga : "Tead mees, su naine on sama ilus kui mul kaamel kodus!" Meie loomulikult mõtlesime: "Misasja?!"

Aga siis rääkisime kohalikega, siis see pidi olema väga hea kompliment, sest kaamel neil olevat austusväärne loom. Nii me siis naerame siiani seda nalja!

* Jalutasin tuttava noormehega vihmasel õhtupoolikul metsa vahel kui ta mulle järsku ütles: "Sul on hea aura."

* Elu parima komplimendi sain umbes 12 aastat tagasi. Hoidsin süles oma sõbranna last ja jootsin talle pudelist piima. Lapse isa vaatas, ja ütles mulle: "See sobib Sulle!" Arvan, et see jääb ka elu lõpuni parimaks komplimendiks. Ei suuda ette kujutada, mis võiks olla ühele naisele parim kompliment, kui ütlus, et Sa sobid emaks.

Jaga meiega oma häid emotsioone ja võida auhindu! Saada meile oma lugu naistekas@delfi.ee, osalejate vahel loosib Naistekas koos Dove’ga 4. septembril ühele õnnelikule välja Dove Purely Pampering kaks kerget kehaõli!