Mike`il on nimelt fantoomrasedus ning ta elab koos sõbrannaga läbi kõik rasedussümptomid. Amanda arvas esmalt, et Mike lihtsalt lollitab ja teeb tema raseduse üle nalja, aga kui mees igal hommikul tualetti oksendama jooksis, taipas ta, et asi on tõsine. Kolmandal kuul, kui Amanda avastas endal väikese beebikõhukese, hakkas ka Mike`i kõht kasvama. Haigusnähtude süvenedes konsulteeris Mike arstiga, kes diagnoosis tal Couvade`i sümptomi ehk fantoomraseduse. Mike`l avaldub see kahjuks ekstreemselt.

Mehe endi sõnul on raskeim osa "raseduse" juures pidev väsimus, kuid peavalud, kõrvetised ja hiigelsuur kõht ei ole samuti naljaasi.

Ta tunnistab, et kuigi ta ei ole kunagi eriti suur vinguja olnud, mõjub "rasedus" talle laastavalt ning ta tunneb end lihtsalt kohutavalt ja kipub nüüd märkimisväärselt rohkem virisema.

Ning mees tunnistab, et nüüd lõpuks saab ta suurepäraselt aru, mida naised raseduse ajal läbi elavad ning tema austus lapseootel naiste vastu on tohutu. Mike tänab jumalat, et vähemalt sünnitamisest on ta pääsenud, kuigi võib juhtuda, et ta kogeb samuti sünnitusvalusid!

Ekspertide sõnul on Couvade`i sündroomi nii ekstreemne vorm harukordne. Ühed arvavad, et rasedussümptomite ilmnemisel on puhtalt psühholoogiline põhjus. Teiste meelest mängib suuremat rolli naissuguhormoonide suur hulk mehe kehas. Fantoomraseduse võib esile kutsuda ka see, et isadelt oodatakse raseduse ajal toeks olemist ja aktiivselt kaasa löömist, näiteks beebikoolides osalemist. Eeldatakse, et isad peavad teadma, mida naised beebiootuse ajal läbi elavad ning ultrahelipildil last nähes saab rasedus ka isadele reaalsemaks ning see võib põhjustada neil psühhosomaatilisi sümptomeid.

Mike´i arst ütles talle, et Couvade`i sündroom tabab sagedamini neid mehi, kes on oma kaasaga väga lähedased.