Meeldiv, heade kommetega ja soliidne perekond annab müüdavale varale lisaväärtust, on avastanud ühe Kalifornia ehitusfirma müügimehed, kirjutab Sydney Morning Herald. Väidetavalt on firma palganud tööle tuntud austraalia näitleja Jaason Simmonsi mängimaks perepead konkreetses müügis olevas majas. Simmonsi suurimaks saavutuseks siiani on olnud osalemine seriaalis Rannavalve, nüüd üritab ta niisiis sisse elada ontliku pereisa rolli.

Õigel pereisal on ka naine, kelle rolli mängib näitlejanna Camille Chen ning lisaks on ühes korralikus peres ka kaks last. Fiktiivse perekonna elu on tore, nad toimetavad rahulikult köögis, söövad, mängivad lauamänge või vaatavad niisama televiisorit. Seda kõike potentsiaalsete majaostjate silme all.

Idee autori PR-mehe Jim Garfieldi sõnul tundub näidatav maja seeläbi eriti ahvatlevana ning näitab ühtlasi, milliseid võimalusi seal ühe tavalise perekonna jaoks leidub. Majaostjatel on võimalik mängupere käest ka küsida, kuidas miski asi majas töötab, kas külmik on piisavalt suur jne. Näitlejatel tuleb kõikidele küsimustele ammendav vastus leida.

Ideed edasi arendades võiks muidugi mõelda, kes oleks parimaks näidiselanikuks siis, kui potentsiaalne klient on üksik noor naisterahvas, pidusid armastav poissmees või äsja ülikooli astunud kamp noormehi. Ehk tuleks viimaste tähelepanu võitmiseks palgata hoopis magamistoa ja vannitoa vahet lippav napis rõivastuses tütarlaps?

Millise perekonna võtaksid sina enda kodu reklaamima:
· perekond Simpsonid
· perekond Addamsid
· perekond Sopranod
· perekond Bundyd
· perekond Osbourne’id
· perekond Durrellid — Geraldi, Larry, Leslie ja Margo
· omaenda pöörase pere?