1. Sa kasutad rohkem kui näokreemi

Kui sa oled näole kandnud kreemi, siis pead ootama, et uut kihti sellele peale määrida. Ja nii toimid mitu korda järjest. Lõpeta ära ja kasuta seda, mida sul ikka tegelikult vaja läheb. Vähem on rohkem! Kui su nahk vajab mitut erinevat toodet, siis kanna need õhtul näole. Nii võidad hommikul aega.

2. Kasutad tervet värvipaletti

Päevane meik ei pea olema kirju nagu paabulind. Ära mine üle piiri!

3. Iga samm võtab kaua aega

Õpi selgeks meikimise põhitrikid ja väikesed nipid, kuidas aega säästa. Puudrit ei pea näole 10 minutit pintseldama. Saab ka rutem.

4. Huultele läheb vähemalt kolm eri toodet

Hommikune ilurutiin olgu ikka nii lihtne ja kiire kui võimalik. Sa ei pea nägema vaeva, et saavutada ideaalselt säravaid ja läikivaid punahuuli. Piisab ka tagasihoidlikust huuleläikest.

5. Sa pesed igal hommikul juukseid

Esiteks, ei ole see su juustele hea. Teiseks, on tegemist tõelise ajaröövliga. Pese oma kiharaid paari päeva tagant või õhtuti. Nii säästad aega.

6. Su silmad on tööle minnes ideaalsed

Perfektne lainerijoon, kaunid ripsmed, ilusad värvid — kui kaua see sul päris täpselt aega võttis? Päevasel ajal piisab ka kergest ripsmetuššist.

7. Su meigitooted on igal pool laiali

Kas su laud on erinevaid asju täis ja sa ei leia mitte midagi üles? On aeg suurpuhastust teha! Korrasta oma meigisahtel või peeglilaud.

8. Sa eemaldad meigi hommikuti

Esiteks, su nahk ilmselt vihkab sind kui sa seda väga tihti teed. Öine meigiga magamine ummistab poore ja muudab naha väsinuks ja tuhmiks. Teiseks, kui sa pead hommikul veel enne meikimist eelmise õhtu värve maha pesema, siis röövib see lihtsalt su aega.

9. Sa vaatad end pool tundi peeglist

Samal ajal, kui end meigid, peadki end peeglist vaatama. Kuid ära jää end sinna imetlema, printsess. Buss sõidab ilma sinuta minema!

10. Uued asjad on sinu jaoks igapäevased

Proovi uusi meiginippe ja värve nädalavahetusel, kui sul selleks reaalselt aega on. Ära hakka argihommikul katsetama!

Allikas: Amerikanki