1. Kui sulle ei meeldi orgasmid

Tantra õpetab palju tavaliselt teadmata infot seksuaalsuse ja ka seksuaalse naudingu kohta. Igaüks on võimeline kogema multiorgasme. Tantrafestivalil räägivad mitmed õpetajad, milline täpselt on tantra mõju sinu suhtele ja kuidas endas peituvat väge õigesti kasutada. Kui see info sulle ei meeldi, pole Tantrafestival sinu jaoks.


2. Kui sa otsid seksilaagrit

Kuigi tantra tegeleb ühe osana ka seksuaalsusega, ei ole see kaugeltki tantra ainuke suund. Kui sa loodad, et Tantrafestival on “lodevate kommete” väljaelamise laager, kus päevad läbi muud ei tehtagi, siis pole see fetsival kindlasti sulle. Sa pettud.


3. Kui sulle ei meeldi alasti ujumine

Tantra peab meid endid, sh meie keha, ja meid ümbritsevat pühaks. Festivalil saab olema eraldi vaba keha ala, kus osalejad saavad nautida päikest ja vett täiesti vabalt. Seal toimuvad ka meditatsioonide ja alasti jooga töötoad. Kui sulle alasti ujumine ei meeldi, siis ei meeldi sulle ka Tantrafestivali vaba keha ala.


4. Kui iidsed teadmised on sinu jaoks igavad

Kui sinu arvates on igav kuulata loengut iidsetest tantra traditsioonidest, mis võivad sinu elu vägagi imeliseks muuta, ei ole Tantrafestival 2014 sinu jaoks. Tantra traditsioonid on püsinud aastatuhandeid, neid teadmisi jagatakse üle maailma ja põhjusega. Aga see kõik sind ju ei huvita.


5. Kui sind hirmutavad julged ja soojad inimesed

Tantrafestivalile tulevad kokku inimesed, kes on väga avatud, imelised ja kaunid ning huvitavad isiksused. See on kõige lahedam sotsiaalne ringkond, kuhu sa kunagi satud. Kui sulle sooja olemise ja lahke meelega inimesed ei istu, pole Tantrafestival 2014 sinu jaoks.


6. Kui sinu jaoks on möllu peo ja alkoholi vahel võrdusmärk

Tantrafestival ei ole sinu jaoks, kui ainuke peohoogustaja on sinu meelest alkohol või mõni muu meelemürk. Kui sulle meeldib end pildituks juua ja järgmisel päeval mitte midagi mäletada, siis pole tantrafestival koht sinu jaoks. Tantrafestival on alkoholi- ja tubakavaba. Seal oled sa ümbritsetud puhtast loodusest, mäletad järgmisel päeval kõike ja lähed koju tagasi palju tervemana, kui festivalile tulid. Mõtle järele, kas tasub tulla!


Tantrafestivali 2014 sooduspiletid on Piletilevis ja veebis müügil veel kuni 10. juuni. Loe lähemalt siit: www.tantrafestival.ee