“Mind tabas täna üks äratundmine. Paljudele teist see ei meeldi, aga kuna gripihooaeg on alanud, siis…

Ma arvan, et inimestel, kes ei soovi vaktsineerida, peaks selleks jääma täielik õigus. Kui nad usuvad, et ravimifirmad tahavad meie pealt ainult kasumit teenida ja meid mürgitada, peab neil olema õigus seda mõelda.

Aga sellel peaks olema tagajärg!

Haigeks jäädes ei ole neil õigus haiglasse abi saamiseks pöörduda. Sest ravimifirmad teevad antibiootikume, mida me nad täis pumpame, kui nad on sepsisesse suremas.

Steroidid ja epinefriin, mida kasutame anafülaktilise šoki raviks? Jah, ravimifirmad on ka selle taga.

Inhalaator, mida kasutad oma lapse astma raviks? Viska nurka, sest… jep, arvasid ära, ka selle on teinud ravimifirmad.

Südamerabandus? Pane oma looduslikud õlid valmis, sest ainus ravi, mis meil sulle pakkuda on, on valmistatud nende samade ravimifirmade poolt, mille vastu sa vaktsineerimisteemas nii kõvasti lärmad.

Sind tabas insult? Ei saa rääkida ega poolt oma keha liigutada? Selge, ravi me sulle ei paku, kuigi meil on olemas vahendid, mis insuldi tagasi keerata suudavad…

Vähiravi puhul ära isegi mõtle kemoteraapiale.

Ja elustama me sind ka kindlasti ei hakka, mis siis, et meil on kohvritäis vahendeid selleks olemas. Mis sa arvad, kust need pärinevad?

Usun, et said asjale pihta. Ära ole nii pagana naiivne! Iga su liigutusega kaasneb risk ja igal asjal on kõrvalnähud. Meditsiin ei ole perfektne, aga me soovitame vaktsineerimist, sest teadus on tõestanud, et see on kõige efektiivsem viis haiguste levikut piirata ning annab sulle ja kõikidele su ümber kaitse surmavate haiguste vastu.

Usu mind, et ravimifirma rikastumise hirmus enda ja oma laste vaktsineerimata jätmine on 100% hullumeelsus!

Mind isiklikult väga solvab, kui keegi vihjab, et meditsiinitöötajad nagu näiteks mina teeks patsientidele, eriti lastele, meelega midagi sellist, mis neid kahjustab. Veel rohkem solvab mind see, kui keegi vihjab, et mina, ülikooliharidusega spetsialist, “ei suuda korralikult uurimustööd teha.”

Vaktsineerimisvastased tulistavad alati vastu, et “kui sina oled vaktsineeritud, mis sa siis minu pärast põed? Kui oled nii kindel, et vaktsiinid töötavad, siis sina ju haigeks ei jää.”

Ja neil on 100% õigus. Tõenäoliselt ei juhtugi minuga midagi. Aga ma olen väga mures oma vastsündinu pärast, kes on veel liiga väike, et teda kõikide haiguste vastu vaktsineerida. Muretsen ka oma kemoteraapiat läbiva sõbra pärast, naabri pärast, kelle immuunsüsteem tõrgub ja sugulase pärast, kes on allergik ja keda ei saa seetõttu vaktsineerida.

Jah, me ütleme teile, et vaktsineerida tuleb, aga me näeme palju suuremat pilti. Vaktsineeri! Asi ei ole ainult sinus!

Alla kirjutanud:
-õde
-ema
-ülikooli lõpetanu
- mitte ravimifirma