5. Aaaa, suur juubel!

Kolmekümnes sünnipäev ei ole tähtpäev, mida naised innu ja põnevusega ootavad. See sunnib mõtlema kõigele, mis on olnud, mida oled teinud, kuhu oled jõudnud ja kuhu tahaksid edaspidi jõuda. Ja see, et inimesed peavad vajalikuks sulle meenutada, et nüüd oled sa juba SELLES eas, on rohkem kui tüütu!

4. Naised on nagu hea vein...

Midagi nõmedamat ja iganenumat on ausalt öeldes raske välja mõelda. Vihjed keldris hallitavale veinile ja Angelina Jolie`le, kes "näeb 30selt ikka veel hea välja," ei ole päris kindlasti komplimendid. Pealegi ei ole kuulsuste (ehk supernaistega) võrdlemine aus, sest nemad on juba mitu korda abielus olnud ja neil on terve jalgpallimeeskonnajagu lapsi ka!

3. Kas see, mis nii valjusti tiksub, on su bioloogiline kell?

Tee endale teene ja ära bioloogilist kella üldse teemaks võta. Naine vastab sulle muidugi, et ta isegi ei mõtle sellele, aga tegelikult peavad nii abielus, vallalised, homod kui heterod sellele pidevalt mõtlema ja sellest rääkima. Näiteks oma günekoloogiga, kes ei väsi meelde tuletamast, et lastesaamise aeg hakkab läbi saama. Või sugulastega, kes pärivad/nendivad: "Sa kindlasti arvasid, et oled selleks ajaks juba abielus?!" 

2. Sa peaksid hakkama enda eest paremini hoolt kandma

Nagu naised poleks seda kunagi varem teinud... Ja muide, naiste ainevahetus, mis 29aastasena toimis täiesti edukalt, ei aeglustu või ei ei lõpeta töötamist üleöö, mis tähendab, et naised võivad ka pärast "suurt juubelit" rämpstoitu süüa!

1. Kas sa selle jaoks liiga vana pole?

Ei, 30aastane naine ei ole liiga vana, et kanda lühikesi pükse või seelikuid! Millegipärast arvatakse, et 30ne ei tohiks oma naiivsust, vigu meestega, ilufopaasid ja valesid karjäärivalikuid samamoodi nooruse kaela ajada kui 29ne. Tohib küll. Kolmekümneaastane naine EI OLE VANA!