Suur nina

Suurtel ninadel on kas lühike või pikk sild ninaotsani. Neil on laiemad ninaotsad suurte ninasõõrmetega. Mida suurem nina, seda rohkem võimu, juhtimist, juhiks olemist, egoistlikkust ja tahet iseseisvalt töötada. Suure ninaga inimesed vihkavad käskude saamist ja neile meeldib ise olla endi ülemused. Nad eelistavad teha suuremaid panuseid ja näitavad vähem huvi üles väikestes asjades.

Väike nina

Väike pikkuselt ja laiuselt, ots kas lame või ümar. Nemad on parimad tiimitegevustes, kus nad kasutavad oma loomingulisust ja spontaansust. Nad on kannatamatud ja vahel pettunud, mis võib viia tujude välja näitamiseni. Siiski nad mõtlevad teiste peale ja on alati valmis aitama hea meelega ja tavaliselt muutes ülesande tegemise lõbusaks. Nad armastavad, mida nad teevad, tehes kõvasti tööd ja neil pole probleeme rutiinse ja süstemaatilise töö tegemisega.

Pikk nina

Mida pikem nina, seda parem tunnetus äritegemises, ühiste joonte leidmises, hea ambitsiooni tunnetus, suurepärased instinktid ja inimesed reageerivad positiivselt sinu juhiks olemisele. Sinu suurimad probleemid on sageli tulenevad sinu suurimatest tugevustest.

Sirge nina

Tuntud ka kui kreeka nina. Üldiselt kitsaste ninasõõrmetega ja veetlev. Selliste ninadega inimesi peetakse väga kavalateks ja loomult abivalmiteks. Nad näitavad üles metoodilist distsipliini ja on elus edukad.

Ülespidine nina

Pikk, kaardus ja peaaegu nõgusa nõlvaga , otsas kergelt ülespidi tipuga nina on sageli väga optimistlikutel, lahketel ja täiusliku iseloomuga inimestel. Selle ninakujuga inimesed on armastavad, toetavad ja hoolitseva iseloomuga isiksused.