Kirjuta meile, miks oled uhke, et oled naine. Millise naiseliku omaduse üle tunned suurimat uhkust? Mis teeb sinu meelest naisest tõelise NAISE? On see pigem iseloom või välimus, teadmised või oskused? Kas naiselik naine on pigem koduperenaine või karjäärinaine, tagasihoidlik või võimukas, meigitud või meikimata? 

Saada oma lugu aadressile naistekas@delfi.ee. Juba kolmapäeval loosime välja õnneliku võitja, kes saab osa uhkest naistepäevapeost!

Naistepäeval esineb Clazzis kõikide naiste lemmik Lauri Pihlap (Jazz With Me Lauri Pihlap, Priit Jääger, DJ MVP )ning selleks õhtuks on koostatud erimenüü.

Võitjat ja tema kaaslast ootab lisaks heale muusikale ka romantiline õhtusöök:

Klaas Proseccot

1.Valik hooajalisi bruschettasid

2. Õrnalt vürtsikas Cayenne'i kastmes hautatud tiigerkrevetid, mida rikastavad tomat ja paprika, kübeke koriandrit ning kookosepiim

3.Grenadillikreem granaatõunamahlas kümblevate ananassitükkide ja kookoshelvestega.

Lisaks on buduaaris (st naiste tualetis, mis on buduaariks kujundatud) meigikunstnik, kes soovi korral tütarlaste välimust värskendab. Baaris on sel õhtul tööl ainult poisid ning osalejate peomeeleolu jäädvustab fotograaf.

Kui sulle loosiõnn seekord ei naeratanud, ära nukrutse. Clazzi naistepäevapeost on Sinulgi võimalik osa saada. Vaata lisainfot restorani kodulehelt www.clazz.ee