Sa võid ju endale muretseda võltsid rinnaimplantaadid, kuid kas tead, et naturaalsed rinnad on hoopis seksikamad ja tervisele head pealekauba?

Naised on üha enam hakanud väikeste rindade peitmise või push-up rinnahoidja peale lootmise asemel oma rindu hindama ja uhkusega näitama.

Loe, naerata ja ära lase enam kunagi mõttel silikoonrindadest enda pähe tungida.

Sa tunned rohkem naudingut

Suured rinnad võivad kohati olla vähemtundlikud. Neis on rohkem rasv- kui näärmekudet, mis on rinna tundlikuim osa. Väikeste rindade puhul on näärmeid eelmängu ajal kergem stimuleerida, sest need pole rasvkudeme all peidus (muide, suuremate rindadega naised võivad siiski samasugust mõnu tunda - nad vajavad lihtsalt tugevamaid puudutusi). Ning kuna väiksed rinnad kaaluvad vähem, taluvad need ka rohkem liikumist ja rappumist.

Need hoiavad sind tervena

Väiksed rinnad teevad head ka sinu kehale. Ennast kontrollides on lihtsam avastada võimalikke mügarikke ja muutusi. Sportimine on samuti mugavam, sest suuremad rinnad avaldaksid koormust su kaelale ja seljale, tekitades neis pinget, mis võib viia ka sagedasemate peavaludeni.

Sa näed noorem välja

Jah, mehed on kodeeritud suuri rindu märkama, kuid mitte sel põhjusel, mis sina arvad. Koopaaegadel vajasid mehed midagi, mis näitaks neile naise vanust. Selleks vaatasid nad füüsilisi omadusi ja naise reetsid tihtipeale just tema rinnad. Suuremad rinnad vajusid kiiremini ära, mis viitas ka sellele, et naine on vanem. Väikserinnalise naise vanust on aga raskem määrata. Nii et kui sind on õnnistatud väiksemate rindadega, ole õnnelik - gravitatsioon ei ole sulle nii suureks vaenlaseks, kui suurema rinnakorviga sookaaslastele ning su rinnad püsivad kauem pringid ja seksikad.

Lõputud rõivavalikud

Sobivaid rõivaid valmistatakse igale kujule ja suurusele ning iga naine peaks õppima, mis tema kehal kõige paremini istub, mida rõhutada ja mida vältida. Väiksemad rinnad võivad aga valikut suuresti laiendada: ka väga avarad pluusid ei mõju sinu seljas provotseerivalt ning pole kartust, et puu pea ilusana tundunud kleit või pluus selga pannes tänu suurele büstile originaalkuju ja vormi kaotab.

Anna teada, millist rinnasuurust eelistad sina!

Allikas: Cosmopolitan.com