“Birgit”

Kena näolapiga tibitüüpi naine.
Ilus keha — spordi ja trennihuviline.
Hoolitseb väga oma välimuse eest.
Sõbraliku iseloomuga, kuid veidi ka ülbe, kõrge enesehinnanguga, palju sõbrannasid.
Keskharidus, vaimsed huvid enamjaolt puuduvad, raamatuid, ajalehti ei loe, loeb Cosmot.
Voodis hea — mehe soovidele tuleb enamjaolt vastu.
Armastab pidudel käia, ennast näidata, peol olles tarvitab ohtralt alkoholi, igapäevaselt eriti ei tarvita.
Suitsetab igapäevaselt.
Töötab madalapalgalisel head välimust nõudval töökohal (ettekandjana, solaariumi adminnina vms).
Majanduslik seis halb, aga selles osas loodab pidevalt mehe abile.
Koduseid töid teeb ja laste eest hoolitseb, aga mitte erilise entusiasmiga, vastutasuks soovib mehelt pidevalt materiaalseid kingitusi ja nn kätel kandmist, kui ei saa siis mossitab ja seksi ei anna.

“Liina”

Keskmise välimusega ja sümpaatse näoga naine
Mõned kilod ülekaalu, trennis ei käi. Igapäevaselt ei meigi. Riietub odavalt.
Teenija tüüpi — hoolitseb igapäevaselt püüdlikult mehe ja laste eest, mees koduseid töid tegema ei pea. Kodu on puhas ja korras, hea söök laual. Lastega tegeleb väga hea meelega, üldiselt südamlik ja kaastundlik ja abivalmis inimene.
Teeb aegajalt käsitööd, muid hobisid pole.
Tuttavaid vähe, mõned üksikud sõbrannad, kellega kohtub harva. Pidudel ei käi, ei suitseta, ei joo.
Madalapalgalisel igaval töökohal (müüja, õmbleja jms) või üldse kodune, majanduslikult halval järjel, loodab rahaliselt mehe abile.
Vaimseid huvisid eriti pole, loeb armastusromaane, naistekaid ja vaatab seebikaid.
Melanhoolne ja madala enesehinnanguga, viriseb tihti ja kurdab igavat elu ja näägutab mehe kallal.
Voodis on üksluine, tihti “pea valutab”
Ise kunagi ettepanekuid kuhugi minna või midagi huvitavat teha ei tee, mehe ja sõbrannade sellealaste ettepanekutega nõustub vastu tahtmist, parema meelega jääks siiski koju.
Armukade ja nuhib aegajalt mehe järele, kuid kui mees petabki, siis jääb temaga ikka kokku.

“Siret”

Väga hea välimusega, särav ja pikupüüdev, intelligentne, väga ettevõtlik ja kõrgharidusega naine. Hea kõrgepalgaline töökoht (firmajuht, tippspetsialist vms).
Sportlik, teeb trenni. Väga palju erinevaid huvialasid ja tegemisi, palju sõpru ja vähem sõbrannasid, ööklubides eriti ei käi aga käib palju igasugustel niisama olengutel sõprade juures, spordiüritustel, huvialaüritustel jms.
Ei suitseta, joob aeg-ajalt paar klaasikest veini, kuid mitte kunagi purju.
Üldiselt sõbraliku iseloomuga, aga väga kõrge enesehinnanguga, iseteadev ja egoistlik.
Huvitav ja meeldiv vestluspartner, laia silmaringiga ja tark.
Majanduslikult väga heal järjel ja iseseisev, kuid mehelt ootab sama. Koduseid töid, igapäevaselt süüa jne teha eriti ei meeldi. Nõuab, et mees teeks vähemalt pooled kodused töödest või isegi rohkem. Armastab väljas süüa, hea meelega palkaks ka koju koristaja. Oma lapsi küll armastab, kuid peale nende sündi otsib kohe lapsehoidja, et saaks oma huvide ja tegemistega jätkata. Peale emapalga lõppu kiirustab tagasi tööle ja paneb lapse lasteaeda. Voodis huvitav, mitmekülgne kuid nõudlik. Kui soovi pole, siis ütleb kindlalt ei.

“Marianna”

Naiseliku kehaga ja kena näoga naine, boheemlase tüüpi. Riideid ostab kaltsukatest, kuid riietub huvitavalt ja maitsekalt, mõnikord ka väljakutsuvalt, igapäevaselt meigib vähe, näeb ilma meigitagi päris hea välja.
Väga rõõmsameelne, sõbralik ja positiivne inimene, hea huumorisoonega, palju sõpru, seltskonnahing ja eestvedaja.
Kindlat töökohta ega sissetulekut pole, töötab vabakutselisena, kord on majanduslik seis väga hea, siis jälle väga halb, kuid rahaliselt mehest otseselt sõltuda ei soovi.
Meeldib teatris ja reisimas käia, raamatuid lugeda.
Armastab süüa teha, kuid pole eriline korraarmastaja — kodu tavaliselt sassis, riided laiali, tolm pühkimata, nõud pesemata jne. Samas ei nõua ka, et mees kodutöid teeks, teda lihtsalt ei häirigi segadus. Lastega üldiselt meeldib tegeleda, kuni tuleb mõni põnevam idee, siis soovib et mees ka lapsi hoiaks. Pooldab vabakasvatust.
Tarvitab igapäevaselt alkoholi, pidudel ka lisaks narkootikume. Voodis väga mitmekülgne, hea ja põnev, kuid on vabasuhte pooldaja, petab ise ja ei tee ka numbrit, kui mehel peaks armuke olema.

“Kersti”

Sümpaatse näoga, kuid mitte eriti pilkupüüdev ega väga ilus naine, ei meigi ennast kunagi, riietub korrektselt kuid igavalt, halli hiirekese stiilis.
Töötab korralikul keskmise palgaga töökohal (raamatupidaja, riigiametnik, õpetaja vms), kõhn, kuid mitte sportlik.
Sõpru vähe, kuid kes on, on head ja usaldusväärsed sõbrad. Väga korralik ja kõrgete vaimsete huvidega, vaatab ainult ETVd, käib palju teatris, klassikalise muusika kontserditel, pooldab öko elustiili, taimetoitlust jne, lisaks ka esoteeriliste huvidega. Usklik, kuid sellega mitte pealetükkiv. Vihkab alkoholi ja suitsetamist ja keelab ka mehel neid tarvitada.
Hobiks on rahvatants.
Majanduslik seis hea, saab iseendaga hakkama.
Peab tähtsaks traditsioone, vanaaegseid väärtusi, hea meelega ei seksiks enne abiellumist. Arvab, et seks on vajalik ainult laste saamiseks. Tuleb ka mehele vastu, kuid ise kunagi initsiatiivi ei haara selles vallas.
Teeb hea meelega süüa, kodu on korras ja puhas, lapsed hoolitsetud ja hästi kasvatatud ja viisakad. Puhtusefriik, ei suudaks kunagi metsas telgis ööbida. Endast heal arvamusel, arvab et enamus teised inimesed on liiga labased ja tema oma vaimsete huvidega on kõigist üle. Petmist ei andestaks.