Proovisin ühes internetiportaalis blondi soengut ja mulle täitsa meeldis. Asi saigi otsustatud. Rääkisin juuksurile- tema aga laitis mu idee maha ja pakkus variandi välja, mis oleks nõudnud vähemalt pool aastat enne kui omale blondid kiharad saan. Aga kuna sel ajal, kui inimestele jagati kannatlikkust, tegelesin kindlasti mingi muu asjaga, et sellest heast omadusest ilma jäin, siis hakkasin ise jaurama.

Blondeerisin ikka päris karmilt. Esimesel päeval 2 korda päevas, siis kolm päeva vahet jälle kaks korda, siis kolme päeva järel jälle kord… Mind häirisid kohutavalt need toonid (pealae pealt kollane otsad pruunid, roostepunane, pissikollane jne), tahtsin võimalikult kiiresti normaalset tooni saada. Niisiis sattusin korralikult hoogu.

Kuni päevani, mil juhtus nii, et pärast värvimist mu juuksed olid nagu sulajuust, lihtsalt kammides venisid katki. Kaotasin poole pea pealt juuksepikkuse kuni kõrvalestani. Kandsin juukseid krunnis, et keegi ei näeks… Poole pea pealt ei ulatunud juuksed isegi krunni, kinnitasin klambritega. Võite ette kujutada mu ahastust. Soengu oleks saanud normaalseks lõigata vaid nii, et ma oleks lõpetanud poisipeaga.

Vandusin sel päeval, et ma ei blondeeri iial enam oma juukseid. Kahe nädala pärast värvisin juuksed mustaks tagasi. Aga ikkagi häiris mind see, et ma ei saanud juukseid lahtiselt kanda. Tellisin pikendused (loomulikult n.ö. mustalt turult — ODAVAM ju!!!). Lasin sõbrannal pähe panna. Ta tegi tõesti hea töö. Olin superõnnelik!! Tulemus nägi imehea välja — seda muidugi vaid 3 päeva, siis kui hakkasin aru saama, et tegu on nukujuustega. Nägid välja nagu takutuustid, siis oli mul juba uus mure - need kähku peast ära saada ! Nende pikendustega tundsin end 2 korda õnnelikuna. Samal päeval, kui need pähe sain, aga veel õnnelikum olin, siis kui need peast ära sain! Ma olin tõesti traumeeritud juba!

Niisiis ma lõpuks otsustasingi oma juuksed lühikeseks lõigata (kuni õlgadeni) ja hakata uuesti kasvatama. Ja ausalt öeldes oli see mu nende kolme kuu kõige asjalikum idee! Olen hetkel rahul oma juustega - need on terved ja need on kindlasti päris juuksed ! Aga samas on ikkagi pisut kurb tunne vaadates oma fotosid, millel olid mul veel ilusad, terved ja musta värvi pikad kiharad. Ei jõua oma lollust ära kahetseda...Mind küll hoiatati blondeerimise eest, aga ega inimene juba on selline, et peab ise oma vitsad saama. Mina sain, rohkem ei taha ka!