Munamask või munapuder?

Pille: Minuga juhtus ükskord selline lugu. Lugesin ajakirjast,et munamask pidi juustele hea olema mõtlesin minagi,et proovin järgi. Vannis olles siis tegin selle segu valmis ja panin juustesse ja juhtus see, mis ei pidanud juhtuma - see läks tükki ja ma ei saanud seda peast ära! Juuksed haisesid pikka aega muna järgi. Enam ei ole isu selliseid katsetusi teha.

Munamaskiga sauna minna ei maksa

Merilii: Minul on olnud päris palju iluapse, kõige naljakam neist oli see kui tuulasin netis ringi ja leidsin ühe naistelehekülje, kus oli igasuguseid nippe. Silma jäi üks juuksemaski retsept ja mida tahtsin kohe proovida.

Segasin siis kõik asjad omavahel kokku hõõrusin juustesse, hoidsin 5 minutit peas nii nagu pidi ja kõik oli korras.

Kuni avastasin, et miski asi nagu sikutab juukseid. Tõmbasin näpud läbi juuste ja avastasin, et muna on peas hoopis valmis saanud! Üllatus missugune.

Kuna elan maal, siis käin tihti saunas, kus on eesruum, pesemisruum ja leiliruum. Kui olin enast juba pesema hakanud, tegin leiliruumi ukse lahti ega mõelnud, mis ma endale juustesse vahepeal toppinud olin...
Selle kuumusega mis seal kohe tuleb loogiline et muna ju küpseb pähe natuke ära.

Lõpuks sain enda peale nii vihaseks, et panin pauguga ukse kinni, hakkasin kohe pead pesema, aga pesemisest ainul ei aidanud. Pikkadest juustest võtab muna kätte saamine palju aega!
Pärast seda ei katseta ma enam mitte midagi, kui pean pärast sooja sauna minema.

AUHINNAMÄNG: Kirjuta meile oma suurimatest iluapsudest ja võida auhind Avonilt!" href="http://naistekas.delfi.ee/elu_on_seiklus/mistoimub/auhinnamang-kirjuta-meile-oma-suurimatest-iluapsudest-ja-voida-auhind-avonilt.d?id=58345920">AUHINNAMÄNG: Kirjuta meile oma suurimatest iluapsudest ja võida auhind Avonilt!