Naisteka Kirbuturg veel suurem!
Neljas Naisteka Kirbuturg avab oma müügilauad juba 12.-13 juunil ja tänu kasvavale populaarsusele seekord suuremana kui kunagi varem!
Lugejate-kauplejate soovile vastu tulles valiti kohaks Ülemiste ning turu üldnimetuseks saab Naisteka Kirbu-, Marja- ja Plaaditurg.
Nagu nimi otseselt vihjab, näeb turu ridades seekord ka värskeid marjakorve ja vinüülplaate. Esindatud on kindlasti ka projekti ReUse Republic müügilett taaskasutatud disainiga.
Uksed avatud mõlemal päeval 10.00-15.00. Vaata lähemalt siit.

Grillimine väärib festivali
Vana hea grillimine sai alguse juba (koopa)pimedatest aegadest ning on Maarjamaal sügava au sees siiani. Nii ei tasu end eemal hoida ka laupäeval toimuvast Grillfestist!
Kogu päeva saab Türil kaasa elada mitmele toiduvalmistamise suurvõistlusele, üleriigilisele kalapüügivõistlusele ning nautida kultuuriprogrammi erinevatel lavadel. Festivalil osalemine on publikule tasuta!
Samal ajal toimub ka suur Hea Toidu Laat, millel osalevad nii suured kui väikesed toidutootjad üle kogu Eesti, toidukaupade maaletoojad ja ka toidukaubandusega seotud olevate tööstuskaupade pakkujad. Uuri täpsemalt.

Põhiline punk-kaader on jälle koos!
Alles see oli, kui väikesed punkarid Varblase ja Moskva ees oma pisikesi tuure tegid. Aga sellel aastal saab Eesti punk juba 30 aastaseks ja nii on ka punkarid suureks saanud ning nende tuur saab olema võrdeliselt röögatu.
Mainitud suurepärase ja pungilikult tõestamata tähtpäeva auks toimub 11.-20. juunil kontserttuur "Disko pole oluline, punk on põhiline!". Laval näeb Mihkel Rauda, Hendrik Sal-Sallerit, Peeter Volkonskit, Tõnu Trubetskyt, Villu Tammet, Hardi Volmerit ja Ivo Uukkivi.
Seega saab pogo-tantsu keerutada kõigi aegade kõige kõvemaid Eesti punklugusid kuulates.
Uuri järele!

Megatäht meie koduõuel
Laupäeval kõlavad meie tänapäevases pühahiies ehk Tallinna Lauluväljakul kähehäälsed laulud nagu "Da Ya Think I'm Sexy", "Have I Told You Lately", "Tonight's the Night" ja paljud muud kõrgehinnalised hittlood.
Need tulevad loomulikult sellise mehe seest nagu Rod Stewart!
Juba 40 aastat kogu maailma rõõmustanud Stewart on üks väheseid maailma A-klassi megatähti, kes pole meil veel esinenud. Nüüd on kaunis hetk käes ja isegi soodsamaid pileteid pidavat veel jaguma!
Osta pilet!

Värvilist nädalavahetust!