Disainerid vallutavad Polymeri
Laupäeval avab uksed Kultuuritehas Polymer, et sisse lasta ligi 30 disainerit, kes hakkavad pakkuma enda tehtud rõivaid, ehteid, märkmikke ja muud vahvat kraami.
Mis saaks olla veel sobivam ja originaalsem võimalus jõuludeks valmistumiseks kui Polymeri disainilaat Kuuseke?!
Kogu stiilset möllu saadavad kontserdid ning etendus. Uuri siit.

Jõulujazz muutub aina paremaks!
Koos jõuludega on saabunud Jõulujazz, mis täidab soojuse ja helidega kirikud, klubid ja kontserdisaalid.
Nädalavahetuseks tasub välja tuua Vikerraadio ja Jazzkaare heategevuskontserti "Aita alustada elu", mille tulu läheb kaasaegse elustamislaua ostuks Pelgulinna sünnitusmaja kõige tillemate abivajajate jaoks.
Noored ja andekad Iiris Vesik ja Margus Vaher teevad koos Eesti Raadio laululastega tõsise ürituse jõulutunde tekkimise nimel!
Uuri Jõulujazzi üritusi siit.

Noortele lubatakse võimalusi
Nädalavahetus pakub võimalust enda töisele edukusele tõsist kiirendust tegema. Seda eriti noortel ja noortega tegelevatel, sest algab noorte infomess Teeviit.
Messil lubatakse muu hulgas tööintervjuu oskusi lihvida ning küsida spetsialistidelt nõu. Istuda saab ka Karjäärikohvikus, kus Eesti tippkokad esitavad noortele tudengitele põnevaid väljakutseid ning saab jälgida kutsemeistrivõistlust Noor Meister 2009.
Kui ise pead end liiga vanaks, siis tasub sinna saata oma kodus "tühja" vedelev nooruk. Äkki seavad adra taha!
Vaata täpsemalt siit.

Röövel Ööbik annab uue esitluse!
Palju on kirutud, et magati maha Röövel Ööbiku uue plaadi "Ringrada" esitlus. Võimalus avaneb uuesti reedel!
Kui sinu muusikamaitse erineb sellest, mida lastakse ostukeskuste krappidest, siis seda Von Krahlis toimuvat kontsert-pidu lihtsalt ei tohi maha magada!
Nagu ütles Erik Morna: "Kitarrisoolo ja soft-porn saksofon. Orkester ja elektritrummid. Kannel ja auto-tune. Röövel Ööbik. Kes siis veel?"
Uuri siit.

Värvilist nädalavahetust!