Kaunid orhideed oksjonil
Pikk talv saab lõpuks läbi! Kevade saabumise puhul korraldab Tallinna Botaanikaaed laupäeval esimest korda oma tegutsemise aja jooksul orhideede oksjoni.
Haamrilöökide saatel leiavad omaniku tõelised pärlid, ihaldatavad ja erilised eksemplarid: Cymbidium, Vanda, Cambria, Coelogyne cristata ja Physosiphon tubatus. Kellele ei meeldi oksjoni pinge, võib "tavalisemaid" orhideesid saada kohapeal ka vanal heal ostmise meetodil.
Üritus kaunite lillede ümber on tegelikult glamuursuseni küündiv pidu. Külastajatele laulab Hedviga Hanson ning õhtut juhib Mart Sander.
Uuri infot lähemalt ja osta pilet siit.

Vaata staare oma silmaga
Esimene täieõiguslik kevadpäev ehk pühapäev lööb lisaks linnukestele lõõrituskõrid valla ka tähtedel!
Jah, "Laulud tähtedega" saatesalvestusel võib näha selliseid kohaliku hiigelsäraga staare nagu Evelyn Sepp, Kirsti Timmer, Sven Sester, Pearu Paulus ja paljusid teisi.
Kui pakub huvi, kuidas poliitikute ja muude oluliste tegelaste talvepimeduses harjutatud registrid lahti tõmmatakse, siis anna tegijaile sada raha ning jälgi mängu isiklikku pildikasti kulutamata.
Vaata infot ja osta pilet siit.

Kingi lapsele muusikamoosi!
Meie noorte rõõmuks tungib nende kõrvadesse iga päev kõikvõimalikku muusikat. Kahjuks on see pöördvõrdelises seoses võimega eraldada terasid sõkaldest. Kui euroviisude peol kõlab hardunud noorpõlve ees lärm, mis kõlbaks parimal juhul argipäevase Soome praami karaokebaari, siis on aeg midagi ette võtta!
Vasturohtu saab juba kaheksandat korda lastele ja noortele pühendatud muusikafestivalil "Muusikamoos".
Festivali tegijate retsept näeb välja nii: törts oma linnaorkestrit, ports koorimuusikat, surts folk- või muud muusikat, tubli annus professionaalsetelt tegijatelt, paras amps omakandi muusikutelt,sekka kulbitäis koolitust ja lõpetuseks üks mehine käntsakas muusikali või muud toekamat
Uuri lähemalt siit.

Saada dieedi-nõiad tagasi pimedusse
Traditsiooniliselt lüüakse varakevadel hoiatuskella neile, kes plaanivad kunagi hiljem rannaliival oma keha häbeneda. Rünnatakse kahtlaste dieetide, esoteeriliste nõiasõnade ja kes teab veel millega. Lõpetage paanika ja enesepiinamine!
Hea on tutvuse sobitamine hoopis ühe tervisliku toiduainega - sojaga. Soja tooted alandavad märgatavalt vere kolestorooli sisaldust, parandavad südametegevust, tugevdavad ja puhastavad arterite seinu, soodustavad seedimist jne. Soja tervislike omaduste nimekiri on väga pikk.
Mine tasuta sojakoolitusele ja saad teada mitmeidki nippe, kuidas elada maitsvalt, odavalt ja tervislikult.
Vaata siit.

Värvilist nädalavahetust!