Magus ja tervislik sobivad kokku küll
Täiesti teadlikult on meetootjad oma magusa üritusega just naistepäeva lähedale sihtinud. Eesti mee päevadele nimega Mesimagus Naistepäev avatakse uksed nii laupäeval kui ka pühapäeval.
Parim koht mesise tegevuse jaoks on loomulikult Lillepaviljon. Palju huvitavat ja kasulikku lubatakse pakkuda just naistele, kes saavad teadmisi ja oskusi tasuta loengutel. Õpetatakse mee kasutamist koos ravimtaimedega organismi tugevdamiseks ja kosmeetikas, meetoitude ja -jookide valmistamist, tehakse viktoriine ja muud head. Loomulikult saab mesilaste töövilja ka kohapeal osta.
Vaata siit.

Megastaar Pärnus
Kui ühe hiti viiulisiristaja Alexander Rybak'i naistepäevakontserdi piletid müüdi mõne hetkega läbi, siis kummalisel moel on üle maailma miljoneid plaate müünud ja 5 megahitti laulnud Andru Donalds'i esinemisele siiani võimalik pileteid hankida. Vähe on neid, kes ei teaks tema hitti "All Out of Love".
Laupäeval toimuva kontserdiga esitletakse ka Pärnu uue Spordihalli kontsertvõimalusi. Sinna pidavat kenasti ära mahtuma kuni 5000 inimest.
Uuri lähemalt ja vaata videot siit.

Mehine ilu naiste auks
Ilusama sugupoole auks korraldavad liikuvamate ja tugevamate jäsemetega mehepojad pühapäeval Kalevi spordihallis turni- ehk võimlemispeo.
Ametlikule naistepäevale eelnev saab olema ühine perepäev kus võib ise sportida ja sporti nautida nii suur kui väike mees. Naistele on jäetud kaasaelamise ja silmade rõõmustamise ülesanne.
Eelmisel aastal kogunes peole üle Eesti kolmsada mehepoega. Tehti püramiide, võimlemis- ja liikumiskavasid, akrobaatikat jms. Seekord tuleb veel vägevam ja täiesti tasuta!
Vaata lähemalt siit.

Eesti roki tähtsündmus!
Reedel võib maha pidada ühe tõsise ja ajaloolise rokipeo! Nimelt toimub Rock Cafe's juba kuuendat korda traditsioonilise Rock’n’Roll Wall Of Fame’i avaliku hääletuse tulemuste pidulik avalikustamine ning uue tähe kinnitamine Rock Cafe paesele seinale.
Et veel vähe on, siis peab samal ajal, samas kohas sünnipäeva ka Radio Mania!
Meelihaarava hääle eest hoolitsevad Turist, Kosmikud, HND, Pedigree, Smõuk, Jaanus Saago koos Crucial Attackiga ning Ott Lepland.
Vaata siit.

Värvilist nädalavahetust!