Uuskasutus on alati moes
Pühapäevani toimub Kristiine Keskuses ReUse Republic disainilaat, mille patrooniks on superstaari loorberitest napilt pääsenud Marten Kuningas isiklikult!
Kui ReUse'ist varem pole kuulnud, siis tea, et selle raames loovad noored Eesti disainerid tuntud brändide laojääkidest originaalesemeid ning müüvad need poehindadest odavamalt.
Uuri kiirelt populaarsust koguva Reuse Republic'u kohta lähemalt siit.

Justamendi eriline juubel
Olümpia-aastal ehk 1980 alustas oma tänuväärset tegevust ansambel Justament. Nüüdseks on sellest möödunud kolmkümmend aastat ja sünnipäevalapsel on kõikjal nii palju austajaid, et Eestimaale tehakse kenake tiir peale. Peatudes antakse loomulikult kontserte.
Kuna olukord on eriliselt pidulik, siis on ansambel nendeks kontsertideks spetsiaalselt ette valmistanud etenduse, mille sarnasega nad varem publiku ette pole astunud.
Vaata "Justament 30" toimumispaiku ja -aegu siit.

Omnibuss õpetab talve nägema
Paljud ei pane lumehangede ja -labidate tagant tähelegi, kui erakordselt ilusa aastaaja näitamine ilmataadil käsil on.
Olukorda leevendama sõidab Looduse Omnibuss, mis vurab pühapäeval erakordse vaatepildi juurde. Selleks on Pakri panga seintel asuvad jääkosed.
Lisaks käiakse ka Leetse pangal, mõisa juures ja rannas, Peetri kindluses ning kirikus. Teel vaadatakse üle jää- ja lumevangis olev Keila juga. Retke juhivad Paldiski kuningas Jaan Mölder ning geoloog ja loodusfotograaf Tõnis Saadre.
Vaata retkele registreerimise infot ja tasu siit.

Norra geenius taltsutab tantsurütme
Vähemalt ühe mehe jaoks on disko oluline. Niivõrd oluline, et temast on väidetavalt saanud electro-disco geenius. Härra Joachim Dyrdahl'i ehk Diskjokke anded lastakse täielikult vabadusse reedel, Krahlis.
Geeniuse kosmiline mikstuur hausist, italost ning discost pidavat defineerima Norra discosaundi futuristlikku ning karget joont üha uuesti, olles ühtaegu väänlev ja gruuviv, meloodiline ja melanhoolne. Viimane lause võib olla ilus küll aga õige maitse annab proov-kuulamine. Tee seda siin.

Värvilist nädalavahetust!