Kas oskad hädalist aidata?
Mida teed siis, kui näed hätta sattunud inimest või oled ise ohtlikus olukorras? Kui vastus kukub kuhugi kätega vehkimise ja paanitsemise suunas, siis on kohustuslik minna Tartu AHHAA keskusesse.
Nimelt on eelmainitud paigas avatud interaktiivne päästeteemaline väljapanek, kus tutvustatakse teravaid teemasid nii, et külastajad saavad väga tõepäraseid kogemusi ning vajalikke oskusi, mis võivad tulevikus päästa nii näituse külastajate kui ka nende lähedaste elu.
Nagu AHHAA-s kombeks, saab ise käed külge panna. Samuti võib ohutult jälgida näiteks seda mis juhtub siis, kui gaasilõhnalises toas pannakse tikku põlema.
Uuri lähemalt siit.

Müürililleke kipub põõsaks kasvama
Legendaarne Müürille Täika alustab uuel aastal suure ja julge pealehakkamisega! Kui täika ehk kirbuturg on meie jahtuvas majandus-atmosfääris muutunud tavaliseks nähtuseks, siis Müürilille oma läheb sujuvalt üle etenduseks. Teatrit ja taaskasutusmoodi ühendav ülesastumine Second Hand Emotions tõotab tulla ühtaegu mõnusalt nostalgiahõnguline ning ülevoolavalt meeleline.
Etenduse soojaga läheb areneb üritus veelgi ja saavutab oma tipu Second Hand Disko näol! Vaata lähemalt siit.

Trummi ja bassi eliit ühes kohas!
Reedel läheb klubis Korter väga kibedaks andmiseks! Madalate basside maavärin juhatab sisse edetabeli peo DNB PARIMAD 2009.
Nagu nimest aimata, kuulutatakse välja Eesti trummi ja bassi parimad ehk "kuldmunad".
Kuumaks õhtuks vajalikke helisid hakkavad looma Raadio 2 saadete Tramm ja Buss ning Tjuun In saatejuhid: Raul Saaremets, S.I.N, Qba, To-Sha, L.Eazy ning loomulikult võitjad!
Uuri siit.

Elavad legendid oma parimas eas
Ürituse "Legendide õhtu" raames jagavad Rock Cafe lava kaks Eesti muusika suurkuju - Apelsin ja Kukerpillid.
Need nimed ei vaja eriti tutvustamist, sest liialdamata võib öelda, et pea pooled igihaljastest hittidest on sündinud just mainitud bändide käe all. Kui "Sügistuuled", "Matkalaul", "Suured koerad, väiksed koerad" ja "Valge kajakas" ei tule tuttavad ette, siis on küll kusagil kaugel elatud!
Kaks aegumatut suurbändi vaid 125 raha eest! Vaata siit.

Värvilist nädalavahetust!