Lapsuke, kasva palju tahad!
Kas perekonnas on võsuke, kes nagu rahanduslikest seisudest üldse mitte hoolides muudkui riietest välja kasvab? Jaatavalt vastanud lapsevanemad on laupäeval oodatud Tartusse, Anne Noortekeskusesse ostma-müüma-vahetama oma lastele väikseks jäänud riideid ja jalanõusid.
Lettidele võib tuua ka mänguasju, raamatuid, riideid rasedatele ja muud lastega seotud vajalikku kraami.
Vaata lähemalt siit.

Kristallkausid on jälle moes
Kristallkauss ei tähenda enam tühipaljast anumat kalamarja või kokkukleepunud karamellkommide hoidmiseks. Nimelt on kristallkausid pandud professionaalse käe all laulma!
Laulvate kristallkausside kontserdil lastakse oma keha ning meeli mõjutama helidel, mida kuulatakse sooviga muutuda puhtamaks ning terviklikumaks.
Vibratsioonide tulemusena pidavat valgustuma kogu meid ümbritsev ning toimuma tasakaalustumine ja energia laadimine.
Kus ja millal kausside toimeid proovida, uuri siit.

Tähtsad päevad
Lähipäevad on valitud riigipühalikult tähtsaks. Valijateks on seto mental pungi vaimsed isad ja alustalad ehk väsimatu ja surematu loominguline kollektiiv Winny Puhh.
Eelmainitud väärikas seltskond on valmis saanud oma teise täispika stuudioalbumi "Brääznik" ning esitleb seda suurima mõnu ja rahuloluga reedel ja laupäeval, Tartus ja Tallinnas. Mõjuva põhjusega puudujatele antakse armu ja nad saavad järgmisel nädalal Põlvasse sõita.
Vaata lähemalt siit.

Klubihundi kohustuslik üritus!
Reedel on klubimuusika fännidel põhjust parimad tantsukingad jalga tõmmata. Esimest korda avab pealinnas oma uksed jõulise nimega klubi Force!
Avaüritusel "Forced Night" maabuvad kõlarite vahele Hollandi klubimuusika raskeväelased Funk-K ja Sonic-E. Lisaks madalmaalastele annavad oma sissejuhatava puldirünnaku pea kõik tulevased resident-DJ-d! Kindel, et tulemas on palju hardcore soundi ja adrenaliini. Seega väärt võimalus oma viimased pühadest jäänud lisakilod minema tantsida. Pea vaid alkoholiga piiri, muidu lõpeb südame garantiiaeg ehmatavalt vara.
Vaata lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!