Plink kestab, Plonk samuti
Riigid lähevad pankrotti ja naised käivad ilma meigita ringi, aga nemad ajavad oma asja edasi!
Laupäeval Tartus toimuv Plink Plonk festival jätkab ootamatu muusika ja oodatud hea vaibiga, tuues kohale artiste kaugelt ja sõpru lähedalt.
Vahelduvad bändid laval ja õlletopsid käes, ning nagu traditsiooniks, lüüakse kõigile pärast hingekella hommikuni Plink Plonk'i ööklubis.
Plink Plonk on festival fännidelt fännidele, kus ruulivad musanohikud ja autogramme jagavad vaatajad staaridele!
Uuri siit!

Katus teeb head sõitu!
Viru keskuse katusel tehakse mühinal kino! Kui veel pole kaema sattunud, siis mida veel ootad? Varsti sajab lörtsi ning külm tuul puhub nina peast. Siis peab väärtkino jälle pime-tolmustes saalides nautima.
Katusekino pakub kuuldavasti värskele õhule lisaks imemaitsvat metsmaasika sangriat ja laimi-mustikamuffineid. Kõlab paremini kui popkorn? Kui juurde lisada filmid nagu näiteks Tarantino lemmik "Battle Royale" või aasia kultus-action "Enter the Dragon", siis on täiuslik meeltenauding tagatud!
Osta piletid!

Luunja hobused ja kuuratsanikud
Laupäeva hilisõhtul toimub Luunjas, Ilmajaama koplis öökontsert õitsitulede valgel.
Laval on Chalice, esmakordselt oma uue ansambliga Kuuratsanikud. Publik saab kuulata huvitavaid lugusid ja laule, läita õitsituled, vaadata udus kõndivaid hobuseid, võtta piknikulinadel meelepärast kehakinnituseks ja suveööd nautida.
Osta kontserdipilet!
Õhtustele vallatustele eelneb rahvalik Luunja Laat, mis omakorda seotud kuulsa Luunja Karika ratsavõistlusega.

Esoteeriline leidmine
Sellel nädalavahetusel kogunevad salapäraste õpetuste, teadmiste ja oskuste valdajad Vana-Veskile Esoteerika Festivali pidama
Teemadeks on endiselt vaimne areng ja enesetäiendamine, suhtlemine loodusega, tervendavad ja psühholoogilised praktikad, mille eesmärgiks on iseenese ja meid ümbritseva maailma mõistmine ning vaimse tasakaalu saavutamine.
Ürituse motoks on: leia end. Kui tahad ennast esoteeriliselt leida, siis uuri lähemalt siit.

Värvilist nädalavahetust!