Selle nädala üks olulisemaid muusikalisi sündmusi on kindlasti pühapäeval Nukuteatris toimuv Venno Loosaare lastelaulude kontsert-etendus "Minul on".
Kogu perele igati sobivas meelelahutuse virr-varris rõõmustavad kõrvu ja silmi sellised kohalikud tähed nagu Karl Madis, Jaagup Kreem, Ivo Linna, Birgit Õigemeel, Koit Toome, Kristjan Kasearu, Lenna Kuurmaa, Lea Liitmaa jt. Sellist seltskonda naljalt iga päev koos ei näe! Uuri lähemalt siit.

Laupäeval ootab meid Tallinnas, sadama kõrval üks itaallane, nimeks Toto Cutugno. Toto astub õhtul Linnahalli lavalaudadele ning täidab saali esmaklassilise Itaalia popmuusikaga. Esmaklassilisust tõestagu kas või see, et 80ndate alguses lõi tema hitt "L'italiano" oma maheda hääle ja rütmiga maailma sisuliselt põlvili!
Itaallase jätkuvalt külgetõmbava etteaste lähemat infot uuri siit.

Maailma paremaks muutjatel peaks kindel punane ring olema 14. novembri ümber. Just siis ehk laupäeval kogunevad karusnaha vastased Musumäele ja teevad oma iga-aastase karusnahavastase rongkäigu, et tähelepanu pöörata puuris peetavate loomade halvale olukorrale.
Kaks tundi kestev jalutuskäik on muu hulgas kindlasti ka tervislik! Uuri lähemalt siit.

Kui kasukate algmaterjal ei huvita ja raha kah nagu enne kibedat jõuluaega väga raisata ei taha, siis soovitab Naistekas vana head raamatu lugemist. Kodu on vanu raamatuid täis, kõik läbi loetud? Sellisel juhul võib minna kohvikusse EAT, panna oma igavaks loetud raamat riiulile ja valida omale uus. Seda täiesti tasuta! Kuidas see käib, uuri siit.

Järgnev üritus ei toimu küll sellel nädalal aga registreerimise võiks küll juba ära teha. Nimelt toimub järgmise nädala laupäeval ja pühapäeval ZELLU Lastekas.
Nagu nimigi ütleb, on siin suur seos lastega ja lapsemeelsetega. Zellu Kirbuturul korraldatavale üritusele oodatakse kauplema väikeseks- ja üleliigseks jäänud lasteriiete, jalanõude, mänguasjade ja muude lastetarvetega. Mõnus suhtlemine, lahedad, originaalsed ja odavad leiud on garanteeritud! Kuidas registreerida ja kuhu minna, uuri siit.

Meeleolukat nädalavahetust!