Naistekas täidab letid!
Nädala tippsündmus on kahtlemata Naisteka Kirbuturg. Kes on näinud Naisteka Foorumit, see teab, kui võimsa sündmusega on tegemist!
Laupäeval ja pühapäeval tullakse kokku juba teist korda, mis tähendab, et esimene kirbukas õnnestus igati ning on loota, et nüüd tehakse saadud kogemuste põhjal veelgi vingem!
Müüakse kõike, mis on seadusega kooskõlas, puhas, toimiv ja korralik. Ärge unustage tingida! Vaata täpsemalt siit.

Kvaliteetmuusika on saabunud
Jõuluaegne muusikaplaatide väljaandmise uputus on suurelt jaolt üle elatud ning häbelikult ja tasakesi ilmub veel üks. Igasuguse raadios söögi alla-peale lastava süldi vastandiks on nüüd tasahilju sündimas üks tõeline pärl: geniaalse plaadinimega Eesti Pops.
Tegijad jätsid tähelepanuta ilmselged müügi- ja haibikroonid ning keskenduvad imepärastele helimustritele. Väärt muusikaketta saabumise juhatavad reedel Krahlis sisse Multiphonic Rodent, Paf, Vaiko Eplik, 3Pead jt. Vaata siit.

Kus on sinu piparkoogid?
Jõulutunne on seotud ühe spetsiifilise lõhnaga, mis on seotud kaneeli, nelgi, ingveri, kardemoni ja muskaatpähkliga. Lihtsamalt väljendudes on tegu piparkoogilõhnaga!
Sellel pühapäeval on pere noorimatel viimane võimalus seda lõhna Eduard Vilde Muuseumis ise tekitada. Kui koogid ahjus, saab meisterdada veel omanäolise jõulukaardi ja -ehte. Seda kõike vägagi odava raha eest. Uuri lähemalt siit.

Elu on lihtne, sest olemas on aegumatu kingitus!
Miks mitte jõuluteemadel jätkata? Odav hinnalipik raamatu küljes ei kahanda selle tõelist väärtust mitte mingil moel! Selles on väga hea võimalus veenduda Eesti Rahvusraamatukogu traditsioonilisel jõulukuu raamatunädalal, kus enam kui 60 kirjastust pakuvad soodsalt oma raamatuid.
Kaante vahel peituv varandus on aegumatult moes olev jõulu- ja igal muul hetkel vaja minev kingitus! Aega on laupäevani! Vaata siit.

Värvilist nädalavahetust!