Vanalinna päevad on meile mõeldud!
Iga suvi algab Tallinnas Vanalinna päevadega! Tänu Vanalinna päevadele on meil võimalik aduda keskaegse Tallinna ainukordsust. Seega võime nautida olemist vähemalt sama hästi kui argipäevadel vanalinnas sagivad üleõlakottide ja kaameratega varustatud hallipäised huvireisijad.
Seotud üritusi on nii palju, et ainsa soovitusena pakuks välja Raekoja platsi külastamise. Vana plats on mainitud päevade tulipunkt ning sinna jõuab näiteks laupäeval kell 14 suur rongkäik Vabaduse väljakult. Õhtul kuuleb Karl Madist ja Karavani ning "Nõiakaevu loitsu". Üritusi jagub kõigile, kes tahavad oma linnas end hästi tunda.
Täielikku XXIX Tallinna Vanalinna Päevade programmi uuri siit.

Puhtad hamed ja undrukud selga ja laadale!
Üks korralik ja ehe külalaat kauges Eestimaa nurgas annab suvele hoopis omapärasema maitse! Laupäeval toimub klassikaline külalaat Iisakul.
Iisaku külalaat püüab jäljendada sajandeid sealmail peetud laatade traditsiooni. Näha saab kohalikke ja ümbruskonna parimaid taidlejaid, Raja Talu miniloomi ja loomulikult ehedat kodumaist laadakaupa. Vana ja kuulus sündmus on ka laadaloterii.
Vaata lähemalt siit.

Ka uus linn on meile mõeldud...
Lihtsalt muud ei jää üle, kui nina taas pealinna poole pöörata. Nimelt sekundeerivad Vanalinna päevadele Tallinna Uue Linna Päevad ehk TULP 2010.
Uues ehk Rotermanni kvartalis tuksuvad reedel ja laupäeval uusim muusika, julge loovus, avatus, inimlikkus, erilised visuaalid ja üleannetud rütmid. Kõik loomulikult tasuta!
Lavale astuvad Sinine, Eesti Pops, Talis Paide ja Kosmosepealinn, Antonina jt. Mimicry saatel näidatakse ERKI moeshow paremikku ning toimub mänguasjade ja raamatute vahetusturg.
Vaata täielikku programmi siit.

Seks ja linnast ära?
Kogu mainitud maavillase, hariva ja alternatiivse juurde kuluks ära üks törts pop-meelelahutust.
Seda pakub reedel kinodesse murdev "Seks ja linn 2". Tutvustamist mitte vajavad sõbrannad Carrie, Samantha, Charlotte ja Miranda lennutatakse seekord oma New Yorgi pesadest hoopis kaugele.
Pidu siiski ei lõpe iial ning midagi müstilist ootab iga nurga taga. Selline põgenemine reaalsuse eest tuleb nelja parima sõbra jaoks just õigel hetkel, kui nad katsuvad jõudu erinevate rollidega nagu ema, abikaasa ja palju muudki.
Vaata "Seks ja linn 2" kinokava.

Värvilist nädalavahetust!