Nägu tuleb igapäevaselt pesta mitu korda. Mina pesen nägu tavalise majapidamisseebiga, kuna see ei ärrita nahka. 2-3 korda nädalas pesen Garnier 3-ühes näopesuvahendiga. Sellel on kooriv, puhastav ja mustpea-vinne eemaldav toime. Pärast pesu tundub nagu näonahk õhetaks. Igapäevaselt kasutan Neutrogena näopesu vedelikku normaalsele nahale. Sellega pestes tundub nägu nii pehme ja siidine. Pärast näo pesu kasutan Oriflame näonaha toonikut ning hiljem kannan kreemi näole. Kui on tekkinud suuremad vinnid, siis kasutan Oriflame vistriku ravilahust. Peole minekuks saab vinne peita ka sama brändi kahepoolse peitepulgaga. Üks pool on raviv ning peitev — roheline aitab varjata punetust, ning teine on nahatooni millega hiljem saab ühtlustada nahatooni värviga.

Vahel tuleb lubada endale ka näomaske. Väga head tooted tulevad Venemaalt mis on üllatavalt odavad ja üllatavalt hea toimega. Ise kasutan meega näomaski — jätab näo tõeliselt pehmeks. Lihtne on ka ise endale koorivat maski teha. Selleks on kohutavalt palju erinevaid variante. Üks lihtsamaid on kaerahelveste ja mee segu. Õhtuti punnile ka hambapastat peale pannes võib hommikuks punn kadunud olla, kuna hambapasta on kuivatava toimega. Ka piiritus/viin segatud saialilleõitega on hea desinfitseeriva, puhastava ja kuivatava toimega. Kõige parem ja tõhusam kohe kindlasti on aga astelpaju! Astelpaju marju tuleks lihtsalt endale näkku määrida, kas siis purustada need varem või otse sõrmede vahel ja lihtsalt endale näkku määrida.

Suurt rolli mängib ka toitumine. Süsivesikud tekitavad vinne niiet igasugune magusa söömine tuleks ära jätta! Olen ka kuulnud, et poore võib ka ummistada kaua vahetamata padjapüür ja voodipesu, kuna selles on surnud naharakud ja tolm ning muu mustus.