“Käisin täna päeval Selveris beebile mähkmeid ostmas ja eks siis võtsin ka tualettpaberit ja paberkäterätikuid. Lapsed, 2kuune ja 3aastane, olid sellel ajal autos, auto oli pargitud nii, et tuttav inimene kes Selveris töötab, sai oma töökohalt läbi akna pilku peale visata. Väiksem laps magas ja suurem vaatas multikaid.

Haarasin kiiresti vajalikud asjad ja siirdusin kassasse. Minu ees oli kaks inimest ja kohe minu taha tekkis päris pikk järjekord. Olin just oma asju kassalindile ladumas, kui minust kärutas mööda noor ema, kel tita poekärul magamas, lükkas minu asjad taha poole ja hakkas oma kaupa letile laduma.
Palusin tal minna järjekorra lõppu, kuid seepeale ta teatas, et temal on pisikene laps ja miks me nii õelad oleme, et väikeste lastega emasid ei austa.

Kuna tal oli poekäru suhteliselt kaupa täis, siis palusin, et müüja minu kolm kaubaartiklit läbi lüüa ja siis tehku, mida soovib. Igatahes suure sajatamise saatel sain oma ostude eest tasutud ja poest välja.

Mis edasi sai, seda ma vaatama ei jäänud, kuid minu taga seisnud vanem härra väljus ka poest enne seda noort ema, nähtavasti ei lubanud ka tema endast ette.

Kuidas olete ise poes käitunud ja kas on ka selliseid olukordi ette tulnud? Kui mul poleks lapsi autos olnud ja kui mul endal poleks kiire olnud ja kui see naine oleks ilusasti palunud, siis loomulikult oleksin ta ette lubanud…” -kahe väikelapse ema