Ma saan aru, et me oleme kõik naised ja ei peaks üksteist kuidagi häbenema, kuid natuke õõvastav tunne on, kui riietusruumi uksest astub sisse ja sulle vaatab vastu üleni roheline nägu. Ma tean küll, et selle maski taga on ilmselt rõõsa ja roosa kaunis neiu, kuid süda jättis siiski hetkeks löögi vahele. Lisaks on kraanikauss pärast sama plögaga rõõmsalt koos.

Aga tühja sellest kraanikausist, hoopis ebameeldivam on istuda saunas, kuhu enne on oma erinevate meesegude ja koorivate kreemidega kokku määritud tagumiku toetanud teine daam. Millegipärast jäävad igasugused vastavad keelavad sildid saunaustel kahe silma vahele, võib-olla ollakse liialt ametis purgi pealt imeseerumite toime uurimisega. Ma saan aru, et igaühel kodus sauna pole, aga seda enam tahaks ühiskondlikus saunas puhast pinda nautida.

Ja mis vaevab selle daami pead, kes leiab, et kõik naised ühiselt duširuumi kasutamas on ideaalne keskkond oma liigse karvakasvu eemaldamiseks. Jah, me kõik teeme seda ning mind ei aja endast välja kellegi karvased jalasääred, kuid näha endast poole meetri kaugusel naisi jalgu hargitamas või kaenlaaluseid raseerimas, ei ole see, mille pärast ma kallist spordiklubi kuukaarti iga kuu maksan. Rääkimata sellest, et vaatepilt pole kuigi esteetiline, on ka põrand neid karvu täis. Kui raske saab olla kodus need väikesed toimingud enne ära teha, vaevalt et kaks-kolm korda nädalas trennis või ujumas käimine on ainsad pesukorrad nädalas ning kodus kogub nukralt pimeduses istuv vannituba ainult tolmu ja ämblikuvõrke.

Olgem ausad, need näited on ainult kõige tavapärasemad ja igapäevasemad. Olen näinud ja kuulnud tuttavatelt ka hoopis pikantsemaid lugusid. Näiteks leidub neidki, kes koduse musta pesu tagavara endaga ühes võtavad ja siis rõõmsalt pesupulbrigi kotist välja kougivad.

Ma ei saagi aru, kas tegemist on erakordselt nahaalsete inimestega, keda teiste heaolu enda kõrval karvavõrdki (sõna otseses mõttes) ei huvita või äkki leidub nii palju lillelapsi, kes ei tule selle pealegi, et bikiinipiirkonna avalik raseerimine võib kellegi ilumeelt kuidagi häirida. Ühte või teistpidi on ikkagi tegemist äärmiselt ebameeldivate seikadega ning ma kogu hingest palun, rohkem mõistmist ja mõtlemist, kallid naised!

Kallid lugejad, kas teid segab, kui naine avalikus saunas või duširuumis oma "isiklikke" toiminguit teeb?