Mida tegid sina, kui sa olid 34-aastane? Uus uuring on teinud kindlaks, et see on naise elu parim aasta, sest selleks hetkeks on naine leidnud enda kõrvale selle õige mehe, jõudnud teha karjääri ja ostnud päris oma kodu. Kuid pole viga ka teistel aastatel: loeme ette keskmise naise elu teetähised.

12 — keskmine vanus, kui tüdrukust saab naine, on 12 aastat ja 7 kuud ehk siis see on keskmine iga, millal tüdrukutel algab menstruatsioon

14 — see on hull aeg tüdruku vanematele. Hormoonid möllavad ja sellises vanuses tütrega on väga raske hakkama saada. Tekivad suured tülid, kui teemadeks on poisid, meik ja alkohol.

16 — umbes üks aasta pärast oma esimest suudlust kaotab keskmine tüdruk süütuse.

18 — selleks vanuseks on neiu juba nii palju seksi kogenud ja ennast tundma õppinud, et ta saab oma elu esimese orgasmi.

20 — nüüdseks on naine  küll juba neli aastat olnud seksuaalselt aktiivne, aga alles nüüd tekib tema esimene tõsine suhe.

22 — muutub maitsemeel. Kartul ja hakklihakaste ei ole enam naise lemmiktoit, vaid maitsemeel areneb ja kogu toidukorv muutub täiesti teistsuguseks ja palju mitmekesisemaks.

25 — see on vanus, kus naisel on seksuaalselt kõige madalam seis terve elu jooksul. Põhjus on selles, et selles vanuses pole naine tavaliselt oma kehaga rahul ja lisaks ta arvab, et kõik teised naised on voodis paremad kui tema.

27 — naised armuvad sügavalt keskmiselt neli korda elus. Keskmine vanus elu esimese tõelise armastuse leidmiseks on 27 ja kolmandikul naistel läheb lausa nii hästi, et selle inimesega jäädaksegi kokku.

28 — kuigi paljud naised on selleks ajaks juba ammu püsisuhtes, hakatakse selles vanuses ringi vaatama, et endale ja teistele oma jätkuvat atraktiivsust tõestada. See on naise kõige tõenäolisem iga oma partneri petmiseks.

29 — selles eas ostab naine koos oma partneriga endale esimese päris oma kodu. Või noh, natuke on see kodu  ikka panga oma ka.

30 — see on briti naiste keskmine abiellumise vanus ja ka keskmine vanus, kui saadakse esimene laps.

35 — selles vanuses on lapsed veel väikesed ja sellist vanust peetakse kõige stressirohkemaks naise elus, eriti kui ta üritab korraga kasvatada lapsi ja teha karjääri. Ja naistel, kes ei ole selleks ajaks loomulikul teel rasedaks jäänud, on see keskmine vanus kunstlikuks viljastamiseks.

38 — see on kõige tavalisem vanus teha karjääripaus ja minna reisima, sest selleks ajaks on naine majanduslikult nii kindlustatud, et ta saab seda endale lubada.

39 — selles vanuses naine saab oma elu kõige kõrgemat palka.

40 — keskmine iga uueks alguseks. Sest selles vanuses naised lahutavad kõige rohkem.

47 — see on viimane vanus, kus naine end bikiinides mugavalt tunneb. Järgmisel aastal kannab ta juba trikood. Seda vanust peavad naised tähiseks, millest edasi hakkab välimus kiiresti allamäge minema.

49 — selles vanuses saab keskmine naine esimest korda vanaemaks.

50 — selles vanuses naistele on nii häid kui halbu uudiseid. Hea on see, et keskmiselt selleks vanuseks saab naine kõigist oma laenudest lahti. Halb on see, et välimus pole enam päris see, mida oleks tahtnud. Juuksed lähevad ka halliks.

51 — see on keskmine vanus menopausi alguseks. See on ka see vanus, kus naised tunnevad, et nad on muutunud meeste jaoks nähtamatuks — mehed lihtsalt ei pane neid enam tähele.

52 — see on keskmine vanus, kui naine teeb esimese iluoperatsiooni. Kõige tavalisem esimene iluoperatsioon on silmalaugude tõstmine.

55 — see on Inglismaa keskmise miljonäri vanus, kelle hulgast umbes 40 protsenti on naised.

58 — alles selles vanuses tunneb keskmine naine, et tema töö ja kodune elu on tasakaalus. Selles vanuses hakatakse ka tööl korralikult, kiirustamata lõunat sööma ja ei tehta enam ületunda, osatakse lõõgastuda.

60 — selles vanuses on palju aega ja pole mingit muret, et jääd rasedaks. See tähendab, et selles vanuses hakkavad naised taas aktiivsemat sekselu elama.

63 — selles eas läheb keskmine briti naine pensionile.

65 — paistab, et me ei kaota iialgi usku armastusse. Selles vanuses otsivad üksikud naised agaralt armastust ja püsisuhtes naised tahavad voodis uusi asju proovida.

82 — briti naise keskmine eluiga on 82,9 aastat. (Eesti naiste keskmine eluiga on umbes aasta vähem.)

Allikas: Daily Mail