Kuidas ta käitub võõrastega?
Kui olete kohvikus või restoranis, vaata, kuidas ta suhtub teenindajasse. Kui ta on sõbralik, on see hea märk. Kui aga üleolev või ei tee teisest väljagi, siis kujuta ette, milliseks võib ta muutuda siis, kui teie vahel tekivad arusaamatused või konfliktid.

Kuidas ta hoolitseb enda lemmikute eest?
See, et silmarõõmul on kodus kass või koer, ei ütle tema kohta veel midagi. Palju olulisem on see, kuidas ta nendega käitub. Kas ta mängib nendega ja käib koeraga jalutamas või jätab esimesel võimalusel need ema-isa hoolde?

Milliseks ta vihasena muutub?
Jälgi teda siis, kui ta on endast tõsiselt väljas. Kuidas ta käitub? Kas suundub esimesel võimalusel alkoholi manustama, viskab taldrikuid katki ja märatseb? Või hoopis seedib asja ja talitseb enda emotsioone?

Kui palju ta räägib?
Kas teda huvitab sinu jutt või tahab vaid endast rääkida? Kas ta uurib su elu kohta ja esitab küsimusi? Või saate kohta ja ta jahub ainult enda tegemistest? Loomulikult on see sinu otsustada, kas tahad jutukat meest või sellist, kellega tekiks ka dialoog.

Millega ta vabal ajal tegeleb?
Kui ta tegeleb heategevusega, pole kahtlustki, et oled tutvunud väga meeldiva inimesega. Kui tema arusaam heast ajast on aga kanepi popsutamine, pole tegemist väga usaldusväärse mehega. Hobid ütlevad mehe kohta väga palju.

Millist muusikat ta armastab?
Kas ta eelistab morbiidset muusikat või hoopis n-ö tümakat? Kuula tema playlisti ja otsusta ise, kas ja millisel määral lähevad tema lemmiklood sulle korda.

Allikas: Allwomenstalk