Naised hakkavad tavaliselt masturbeerima hiljem kui mehed. See võib osaliselt tuleneda selle tegevusega seotud halvakspanust, aga ka sellest, et meeste peenis on lihtsam rohkem esil ja “käepärasem” kui naiste suguelundid, sellepärast õpivadki poisid varakult oma peenisega tegelema.

Sedamööda, kuidas naised on ühiskonnas liikunud allutatud soost meestega võrdsele positsioonile, on neil ka seksuaalselt suurem roll. Feministid hakkasid 1900. aastatel rääkima naiste seksuaalsusest ning ärgitasid neid välja uurima, mida see täpselt endast kujutab.

Kinsey raport pööras pea peale mitu masturbatsiooniga seotud müüti. Selgus, et masturbatsioon oli vallalistele naiste jaoks kõige olulisem seksuaalne väljund ning abielunaistele tähtsuselt teine väljund, mis annab seitse kuni kümme protsenti orgasmidest. See näitab, et abielul on väga vähe pistmist naise masturbatsiooniharjumustega.

Paljud naised varjavad siiamaani masturbeerimist partneri eest. Tegelikult täiendab masturbeerimine vahekorda ega pruugi seda asendada. Partneri teavitamine sellest aitab tõrjutus- ja küündimatusetunnet vältida. See võib alguses heidutav olla, aga kui te lubate partneril vaadata, kuidas te masturbeerite, siis astute sellega suure sammu edasi ning saate võtta oma seksielust maksimumi.

Kuidas seda tehakse

Kui te ei tunne oma genitaale, võiksite võtta käsipeegli ning neid vannis või duši all käies uurida. Naise välimisi suguelundeid kutsutakse häbemeks. Häbemekarvad kasvavad suurte häbememokkade peal; seespool on väikesed, niiskemad ja roosamad häbememokad.. Kliitor asub häbememokkade ühinemiskohal ja on umbes oa suurune. Kliitori all on väike avaus kusejuha jaoks ning selle all on tupp.

Masturbeerimine on kõige tulemuslikum siis, kui teil on palju aega ning teid ei segata. Minge kuhugi, kus saate üksi olla, kus on vaikne ja soe. Edasi sõltub kõik teie eelistustest: mõnele naisele meeldib seda teha selili, mõnele kõhuli, mõni teeb sega kokkupressitud jalgadega, teine harali või üle pea tõstetud jalgadega. Niisutava aine kasutamine aitab kaasa sõrmede või vibraatori tööle.

Eksperimenteerimine on õnnestumise võti. Naised, kes vajavad pikemaajalist kliitori stimuleerimist, võiksid proovida vibraatorit. Mõne jaoks on vibraator ainus võimalus orgasmi saada.

Proovige, mis meeldib

Kõige levinum meetod on kliitori masseerimine kuni orgasmi saavutamiseni. Kuna kliitor võib olla osaliselt või täielikult nahaga kaetud, tuleks teil seda piirkonda põhjalikult uurida. Kui intensiivne ja millist tüüpi stimulatsioon kõige paremini toimib, sõltub suuresti naisest, aga algajatel tasuks kliitorit uurida, oma mõnupunktid kindlaks teha ning neid siis stimuleerida.

Katsetage seda mitmesuguse surve ja kiirusega: paljude naiste jaoks on kliitor alguses otseseks mõjutamiseks liiga tundlik, seega võiks enne kliitorini jõudmist masseerida kogu häbet. Kombineerige silitamine massaažiga ja teiste erutuvate kehaosade — rindade, häbememokkade ja tupe enese — puudutamisega. Mõned naised suudavad masturbeerida reisi korduvalt kokku surudes, tihti on jalad põlvest üle teise tõstetud. Sellise meetodi eelised on ilmselged: seda on võimalik teha diskreetselt ja see vabastab käed muudeks tegevusteks. Reie- ja tupelihaste kokkutõmbamine teeb kliitori stimulatsiooni intensiivsemaks ja nauditavamaks.

Teine populaarne viis masturbeerida on teha seda vee abil.. Paljud naised naudivad voolavat vett vannis või kraani all või eemaldatava otsaga dušiga mängides. Sättige vesi sobivale temperatuurile (tavaliselt soojaks), reguleerige surve ja laske veel seejärel diskreetselt üle kliitori voolata. Surve peaks olema piisav, et kliitorit ja muid keha erutuvaid piirkondi stimuleerida kuni orgasmini.

Kulp ja kurk ei sobi

Üks oluline tähelepanek. Kuigi vibraatorid ja muud stimuleerivad vahendid on masturbeerimiseks suurepärased, ei ole soovitatav kasutada majapidamisriistu. See ei ole mitte ainult ebaturvaline ja ebahügieeniline, vaid võib põhjustada tõsist piinlikkustunnet — kui teil tuleb teatud esemete eemaldamiseks haiglasse pöörduda.

Vibraatorid ja kunstpeenised on turvalisemad ja usaldusväärsemad ning garanteerivad peaaegu alati orgasmi. Kui te tunnete kasvavat pinget tupe piirkonnas ning selle soojenemist, siis see viitabki saabuvale orgasmile. Kliitor muutub väga tundlikuks, olenemata sellest, kas te stimuleerite seda kaudselt või otseselt, ning orgasm saabub tupekokkutõmbumiste lainena. Enamikule naistele meeldib teatud kontakt genitaalidega orgasmi ajal: kas jätkuv stimulatsioon või lihtsalt nende hoidmine.

Kui te õpite masturbeerima, omandate te suurema kontrolli oma seksuaalsuse üle. See on parim viis õppida orgasmi saama. Oma anatoomia ja seksuaalse käitumise mõistmine on oluline ka seksi nautimisel partneriga. Eneserahuldamine on turvaline, loomulik ja tervisele kasulik ning võimaldab teil mõista oma seksuaalseid probleeme, vajadusi ja ihasid.